Arsis es trobava al carrer Fortuny des de l'any 1996

Tanca Arsis, la històrica botiga de discos de Tarragona

L'establiment abaixarà la persiana definitivament aquest 30 de juny

Tarragona dirà adéu, el pròxim 30 de juny, a un dels establiments més veterans de la ciutat.  La històrica botiga de discos Arsis abaixarà la persiana a finals de mes  després d'anys lluitant en «un mercat que està clarament a la baixa», segons ha explicat Paco Soler a aquest mitjà.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Arsis portava des de 1996 al seu emplaçament del carrer Fortuny però la seva història va començar, fa 50 anys, al carrer Cronista Sessè, on van engegar el negoci venent música i petits electrodomèstics. i d'allí va passar a Gasómetre fins a acabar a tocar de la Rambla Nova, a la seva actual ubicació. Fins al dia del tancament, tenen el seu estoc de fons a la venda amb un descompte del 50%. Ara bé, en funció del volum de compra els propietaris, la família Soler, es plantegen descomptes addicionals i tots els clients que facin algun tipus de compra s'enduran un vinil de regal.

Amb el comiat de discos Arsis, Tarragona diu adéu a un dels darrers supervivents a la irrupció d'Internet en el negoci de la música. De fet, a la ciutat només quedarà dempeus Shiva Music, al carrer Cós del Bou. 

Adéu a la pastisseria Sanromà

En les darreres setmanes, Tarragona veu com el centre de la ciutat perd referents comercials, multiplicant-se els locals buits. De fet, la notícia del tancament d'Arsis arriba quan encara no fa tres setmanes, el passat 29 de maig, que es coneixia que la també històrica pastisseria Sanromà, ubicada al carrer López Peláez, tancava definitivament.  Segons es va fer públic aleshores, la família va decidir traspassar el negoci perquè no veien que poguessin fer front a les despeses de mantenir un negoci d'aquestes característiques. 

La pastisseria va obrir l'any 1985 i es va mantenir, fins aquest mes de maig, com un negoci familiar.

També et pot interessar: