Tanquen dos comerços de Fleca Flaqué a Tarragona

La decisió ha sorprès en tractar-se d'establiments força concorreguts
La Fleca Flaqué del carrer d'Estanislau Figueras tanca les seves portes. | Eduard Boada

 

La coneguda cadena tarragonina Fleca Flaqué ha abaixat la persiana de dos dels comerços de què diposava a la ciutat de Tarragona. En concret, es tracta de les botigues situades al carrer de Canyelles —el que connecta la Rambla Nova amb la plaça de Corsini— i el de la cantonada entre el carrer d'Estanislau Figueras amb el de l'enginyer Cabestany.

Així, la cadena de fleques tanca dues botigues molt reconegudes al centre de la ciutat, en una decisió que, tot i que se'n desconeixen els motius, ha sorprès de valent a Tarragona ja que es tractava de comerços força concorreguts. Dissabte va tancar la botiga d'Estanislau Figueras, mentre que aquest dilluns ja s'estava desmuntant la del carrer de Canyelles.

Les xarxes socials se'n fan ressò

Diversos tarragonins han expressat la seva sorpresa a les xarxes socials:

Tanquen, doncs, dues de les botigues més conegudes de Fleca Flaqué a la ciutat, si bé és cert que es mantenen oberts altres locals, com el que es troba situat a la Rambla Vella o el que hi ha a la mateixa plaça de Corsini.

"❗ ATENCIÓ: Pengen una enorme estelada de 20 metres al Balcó del Mediterrani de Tarragona" "🔴 Roben amb el mètode del butró en dues empreses de Tarragona"