GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El conjunt patrimonial de Tarragona no s'obrirà al públic fins que «es pugui garantir la seguretat»

L'anunci l'ha fet, a través de les xarxes socials, el regidor responsable de Patrimoni, Hermán Pinedo

Si el govern espanyol dona el vistiplau a la proposta de la Generalitat de Catalunya, Tarragona passarà aquest dilluns, 11 de maig, a la fase 1 del desconfinament, tot i els dubtes entre els empresaris i comerciants, que reclamen un protocol clar. En aquesta etapa, i sobre el paper, es podrien obrir al públic, amb restriccions, els monuments del conjunt patrimonial de Taragona. Tanmateix, tot apunta que no serà així.

 

El conseller de Patrimoni de l'equip de govern tarragoní, Hermán Pinedo, ha avançat, en una publicació a les seves xarxes socials, que «no obrirem fins que no s'hagin aplicat les mesures que garanteixin la salut dels treballadors i els seus visitants». Pinedo ha assegurat que «aquesta no és una decisió extraordinària, sinó necessària». «Quan obrim, tant els treballadors com els visitants del patrimoni de Tarragona podran estar segurs que es compleixen totes les mesures de seguretat que recomana el ministeri de Sanitat» ha reblat Hermán Pinedo.