Tarragona no ha rebut encara les targetes moneder que han de suplir les beques dels menjadors escolars

El consistori afirma que «ho tenim tot organitzat per quan arribin»

Una de les mesures més contundents per frenar l'expansió del coronavirus arreu del territori ha sigut la suspensió del curs escolar. Aquesta decisió té una derivada que és que succeïx amb aquells nens que, a través de les beques menjador, només tenen assegurat un àpat al dia, el que fan a l'escola. Per suplir aquest buit, el departament d'Ensenyament va anunciar l'impuls d'unes targetes moneder que es repartirien a través dels diferents consistoris municipals. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'Ajuntament de Tarragona encara no les ha rebut. Des del consistori han declarat, a aquest mitjà, que «ho tenim tot organitzat per quan arribin». El fet de no haver fet arribar les targetes moneder ha generat les primeres crítiques polítiques.

 

Els socialistes, preocupats

El grup municipal socialista ha mostrat la seva preocupació en l'endarreriment del repartiment de les targetes moneder per garantir la continuïtat de les beques menjador. La seva portaveu, Sandra Ramos, ha denunciat que la Generalitat fa dies que diu a les famílies que «arribaran a l'endemà i no arriben». Els socialistes tarragonins han remarcat que «és responsabilitat de la Generalitat de Catalunya que aquesta crisi no colpegi més fort a les famílies més vulnerables» i s'han preguntat, públicament, «per què estan arribant les targetes moneder a diferents municipis de Catalunya, però a la nostra ciutat encara no». 

 

  

Ramos ha instat al govern municipal a què reclami a la conselleria d'Ensenyament les targetes moneder que pertoca a les famílies tarragonines.

 

"🌳 TGN mou fitxa perquè els espais verds de la ciutat no morin durant l'estat d'alarma" "❗La important donació que ha fet la comunitat xinesa de Tarragona"