Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La ciutat de Tarragona, protagonista de 'MasterChef Celebrity'

Imatge de la prova que es va celebrar a l'Amfiteatre de Tarragona. | Txell Roig - Tarragona Film Office

 

Tarragona va ser aquest diumenge la protagonista del programa estrella de TVE: "MasterChef Celebrity". Noms com Antonia Dell'ate, Carmen Lomana, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Santiago Segura o Paz Vega van aparèixer en diversos espais emblemàtics de la ciutat cuinant. 

 

Les imatges que es van emetre aquest diumenge al programa es van gravar el passat 13 de juny a la platja de Tamarit i l'Amfiteatre, en el marc de la col·laboració entre l'Ajuntament de Tarragona i RTVE pels Jocs Mediterranis 2018. Aleshores, la presència dels cuiners que formen part del jurat del programa —Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo-Nágera i Jordi Cruz— va cridar l'atenció de molts tarragonins, que van acostar-se als sets de rodatge per veure'ls.

 

L'alcalde Ballesteros va aparèixer al programa de "MasterChef Celebrity"

En l'episodi emès aquest diumenge, a més de poder veure espais reconeguts de la ciutat, també van aparèixer cares ben conegudes. L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, la regidora d'Esports Elisa Vedrina o la de Turisme, Inmaculada Rodríguez, van protagonitzar diversos moments. 

 

Segons la mateixa Rodríguez, l'aparició de Tarragona en un programa de televisió seguit per milions d'espectadors ha servit per «mostrar els dos elements cabdals de la promoció turística de Tarragona: la riquesa cultural de l'única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya, amb l'Amfiteatre romà com a icona, i la nostra essència mediterrània, representada per una de les platges de la nostra costa que ha acollit altres destacats rodatges». 

Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo-Nággera, Immaculada Rodríguez, Eva González i Jordi Cruz a l'Amfiteatre de Tarragona. | Txell Roig - Tarragona Film Office

 

Un menú de luxe a la platja de Tamarit

Els concursants van haver de cuinar per relleus, tal com van fer alguns dels equips participants en els Jocs Mediterranis 2018. La prova d'exteriors es va desenvolupar al davant del castell de Tamarit, en un espai idíl·lic. Com no podia ser d'altra manera, el jurat va fer cuinar als concursants un menú centrat en la dieta mediterrània. 

 

Romescada, arròs caldós amb galeres, fricandó de vedella i gelat d'avellana van ser els plats que els famosos van cuinar a la sorra de la platja tarragonina. L'alcalde Ballesteros va ser l'encarregat de fer la crítica de la romescada; la regidora Vedrina, de l'arròs caldós amb galeres; i Inmaculada Rodríguez, per la seva banda, va aprofitar per promocionar la ciutat. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris