La justícia confirma que el tòtem publicitari del Parc Riu Clar era il·legal

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dona la raó a les reticències de l'Ajuntament de Tarragona
El tòtem publicitari de la carretera T-11, ja tapat per l'acció de l'Ajuntament. | TarragonaDigital.com

Ni el tòtem publicitari del Parc Riu Clar de Tarragona —a la carretera T-11, a l'hemisferi de Ponent de la capital— és legal, ni ho ha estat en cap moment. Així de contundent ha resolt el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una llarga polèmica que s'ha allargat durant anys al voltant del vistós tòtem, i que finalment s'ha tancat donant la raó íntegra a l'Ajuntament de Tarragona i les seves reticències davant l'element gegantí. La sentència del TSJC no admet recursos de cassació possibles.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El consistori ja havia estat dur a l'hora de denegar la seva legalització, de tapar la publicitat que es beneficiava de la infraestructura i, finalment, a l'hora d'ordenar el seu enderroc i retirada mentre esperava que el TSJC estudiés el seu recurs. Finalment, ha estat la secció tercera de la sala Contenciosa-Administrativa qui li ha donat la raó a l'Ajuntament, després d'un llarg camí legal que ha mantingut la batalla en 'stand-by'. Ara, ja no hi ha dubte jurídic possible. El tòtem no era legal.

 

També et pot interessar