Mary López y Toni Pérez-Portabella

La V Travessia Tàrraco Aigües Obertes reunirà aquest dissabte uns 300 nedadors al litoral tarragoní

Aquest dilluns s'ha presentat la prova a l'Ajuntament de Tarragona | La trobada s'obre a participants de tots els nivells i ofereix enguany tres distàncies

Aquest dilluns s'ha presentat a l'Ajuntament de Tarragona la V edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes, en un acte que ha comptat amb la presència de la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Mary López, i el vicepresident del CN Tàrraco, Toni Pérez-Portabella.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

La competició, organitzada pel Club Natació Tàrraco, se celebra aquest dissabte 7 de setembre al litoral de Tarragona, vorejant i travessant les cinc platges que formen part de la ciutat (Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle). Es preveu la participació d'uns 300 nedadors.

 

 

La consellera d’Esports, Mary López, ha destacat que «travessies com la Tàrraco Aigües Obertes constaten el nivell de Tarragona com a organitzadora d'esdeveniments esportius i ajuden a posicionar la ciutat en competicions d’alt nivell».

 

Per la seva banda, el vicepresident del CN Tàrraco, Toni Pérez-Portabella, ha explicat que «l’objectiu és viure l'experiència de la natació d'aigües obertes dins d'un entorn natural de gran valor i ambientat amb un caràcter històric buscant una relació amb el llegat romà de l'antiga ciutat de Tàrraco».

 

Tres travessies per a tots els nivells

La Travessia Gran, que recorrerà un total de 4,1 quilòmetres, tindrà com a punt de sortida el camp d'entrenament d'aigües obertes del CN Tàrraco i del Club de Vela Platja Llarga, mentre que l'arribada serà a la platja del Miracle. La trobada es completa amb la celebració de la Travessia Petita, de 800 metres i amb sortida i arribada al Miracle, i la Travessia Mitjana, novetat d'enguany i que ofereix un recorregut de dos quilòmetres, des de la platja de l'Arrabassada, amb un caràcter més social.

 

 

Per segon any consecutiu, la Fundació Onada s’afegeix a la V Travessia Tàrraco Aigües Obertes, col·laborant en l’elaboració del trofeu que es lliurarà als participants.