El trenet turístic de Tarragona s'encalla i obliga a tallar un carrer de la Part Alta

El trenet ha quedat bloquejat a la plaça de Sant Joan a causa de la pluja | No es pot circular entre el Portal de Sant Antoni i el del Roser
El trenet ha quedat encallat a l'altura de la plaça de Sant Joan de Tarragona | Carlos Domènech

 

El trenet turístic de Tarragona es troba bloquejat a l'altura de la plaça de Sant Joan, a la Part Alta de Tarragona, des de minuts abans de les 14.00 hores d'aquest dimarts. A causa de la pluja, el conductor ha perdut el control de la part final del trenet, no ha pogut realitzar un gir i ha quedat encallat pocs metres més amunt del Portal del Roser. Una dona ha resultat ferida lleu a la cama a causa de l'impacte i el trànsit es troba tallat a tota la Part Alta, des del Portal de Sant Antoni fins al del Roser, fins que es pugui treure el trenet del mig del carrer.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Dues dotacions dels Bombers i una patrulla de la Guàrdia Urbana s'han desplaçat al lloc dels fets ràpidament, tot i que fins que arribi el servei de grua no es pot moure el vehicle, totalment encallat. La persona ferida lleu ha estat atesa al moment amb una ambulància, i a hores d'ara l'afectació visible de la topada és la impossibilitat de circular per la Part Alta des que s'ha produït l'impacte. «El trenet turístic ha fet la tisora i s'ha quedat bloquejat», han apuntat minuts després des de l'Ajuntament de Tarragona.

 

El conductor del trenet turístic ha perdut el control del vehicle a causa de la pluja

El trenet ha topat contra una paret a l'altura de la plaça de Sant Joan de Tarragona | Carlos Domènech

L'accident s'ha produït quan la pluja s'ha intensificat a Tarragona i el trenet intentava creuar per un dels carrers més estrets de la zona, una característica pròpia de la Baixada del Roser i la Part Alta tarragonina. En perdre el control, la part posterior ha impactat en sec amb el mur del carrer, fet que ha implicat immediatament que la via, una de les més concorregudes per endinsar-se en aquest tram de la ciutat, quedés automàticament bloquejada i fos impossible circular per als vehicles que entrin o surtin del portal. Un cop la grua pugui retirar el trenet, la circulació quedarà de nou restablerta.