Primer positiu i altres tres sota sospita per coronavirus al sociosanitari Francolí de Tarragona

L'afectada es troba a la UCI de Joan XXIII | Salut confirma que «el centre no està en quarantena»
Tres positius al Sociosanitari Francolí | TarragonaDigital

 

Una pacient del Sociosanitari Francolí de Tarragona ha donat positiu per Covid-19, segons ha anunciat el Departament de Salut, i d'aquesta manera es converteix en el primer cas confirmat de la pandèmia al centre. Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'afectada es troba en aquests moments a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic greu.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El cas s'hauria confirmat amb les proves mèdiques corresponents el passat dimarts 17 al vespre. A primera hora del matí d'aquest dijous, no obstant això, hi hauria altres tres pacients sota sospita de poder haver-se infectat, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Encara, però, sense la confirmació oficial del positiu.

 

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya havia informat a darrera hora del dimecres 18 de març que no hi havia cap nou cas positiu de coronavirus a la demarcació de Tarragona, una bona notícia que va deixar lloc per a l'esperança. La situació, però, canvia hora a hora.

 

Restriccions d'accés a un sociosanitari que no està en quarantena

En conseqüència d'aquests infectats, els usuaris del Sociosanitari queden confinats a l'interior del recinte a partir d'aquest dijous. Els familiars que els vulguin anar a veure només tindran dues hores al matí i dues a la tarda i necessitaran una autorització. A més, cada pacient només tindrà una autorització, fet que solament el podrà visitar un familiar.

 

El Departament de Salut ha desmentit que el centre de Tarragona es trobi en estat de quarantena. Aquestes restriccions responen a les característiques dels pacients, gent d'edat avançada, i com a mesura de prevenció de possible contagi als familiars i la resta d'usuaris del sociosanitari Francolí, on actualment s'atén a més de 150 persones.

Més notícies de la categoria Tarragona