Txarango, primer grup confirmat a les Decennals 2021 de Valls

El grup diu adeu amb una nou disc i la seva última gira
Txarango anuncia que abandona els escenaris | Txarango

Txarango posa punt final a més de 10 anys als escenaris. Així ho ha anunciat el grup del Ripollès juntament amb la sortida del seu nou disc, la pròxima primavera, i l'inici d'una gira a l'estiu que acabarà el febrer del 2021. Sota el nom 'El gran circ' Txarango s'acomiadarà amb una especial gira on celebrarà els seus concerts sota una carpa de circ. El grup protagonitzarà una trentena de concerts per Catalunya, les Illes i el País Valencià. 

A les comarques del Camp del Tarragona i les Terres de l'Ebre, Txarango realitzarà tres parades amb doble concert. A Calafell el 19 i 20 de juny del 2020; a Amposta 28 i 29 d'agost; i a Valls el 29 i 30 de gener del 2021.

Primer concert de les Decennals 2021

Les Festes Decennals de 2021 de Valls tindran deu espais per a espectacles i concerts. Un d'ells serà la carpa de circ en què Txarango realitzarà la gira d'acomiadament dels escenaris, quan s'aturarà a la capital de l'Alt Camp el gener del 2021. Així doncs, coincidint amb les Decennals de 2021, el grup encapçalat per Alguer Miquel realitzarà una doble actuació a Valls, els dies 29 i 30 de gener. 

Per poder anar al concert de Txarango a les Decennals 2021 ja poden comprar la seva entrada en aquest enllaç. Hi ha tres tipus d'entrades: la General per 20 eurosla de Graderia per 25 euros i pels menors de 3 anys és gratuïta, però s'ha d'agafar al web del grup.

A més d'aquest concert, la gira 'El gran circ' actuarà a Vic (12 i 13  de juny), Calafell (19 i 20 de juny), Sant Feliu de Guíxols (10 i 11 de juliol), Puigcerdà (24 i 25 de juliol), Manacor (14 i 15 d'agost), Amposta (28 i 29 d'agost), Lleida (4 i 5 de setembre), Mataró (18 i 19 de setembre), Terrassa (2 i 3 d'octubre), València (23 i 24 d'octubre), Olot (13 i 14 de novembre) i Manresa (11 i 12 de desembre). També passaran pel Festival Cruïlla i pel Clownia, i ja al 2021, faran parada a Girona el 26 i 27 de febrer.

Txarango actuarà a les Decennals 2021 a Valls | TarragonaDigital

Disc, gira i adéu de Txarango

A la primavera iniciaran una gira autogestionada per presentar el que serà el quart disc de la banda, que ja estan gravant i que mostraran a partir del juny en un espectacle «únic» que suma música i arts escèniques. La gira de comiat, que compta amb les aportacions del director Lluís Danés, recorrerà el territori sota la carpa del circ de Txarango, «com els circs de tota la vida», amb un espai itinerant «propi i transformador», basat en l'economia social i solidària.

Amb «tota una etapa sencera per endavant», el grup del Ripollès sentia que era el millor moment per «anunciar i compartir aquest final». «Els finals també s'han de celebrar», asseguren.

"🚶 MOBILITAT: Millores en una trentena de passos de vianants de Tarragona" "🎨 El nou Centre d'Art Tarragona impulsarà les exposicions a la ciutat"