Últimes places per als cursos monogràfics de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Ceràmica, dibuix artístic, pintura i Photoshop són algunes de les formacions que es poden cursar en horari de tarda a partir del mes d'octubre
Imatge dels alumnes d'un dels cursos monogràfics que ofereix l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona | Cedida

 

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ja ha iniciat el curs 2019-2020 i, a més dels cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny, cada any completa la seva oferta formativa amb diversos cursos monogràfics sobre art i creativitat. Aquests cursos es poden realitzar sense tenir coneixements previs i són en horari de tarda. La matrícula per accedir-hi ja està oberta i encara hi ha algunes places disponibles. 

Tots els cursos que s'ofereixen estan oberts a tothom, no es necessita experiència prèvia

'Crear des dels sentits', 'Dibuix artístic', 'Dibuix digital amb Illustrator', 'Dibuix digital amb Photoshp', 'Pack Adobe', 'Gravat' i 'Ceràmica' són els cursos monogràfics que ofereix aquest any el centre amb l'objectiu d'aprofundir en diverses disciplines artístiques.

El curs 'Crear des dels sentits' té com a objectiu potenciar la creativitat inherent per poder-nos expressar de forma creativa a través de diferents exercicis. D'altra banda, el curs de 'Dibuix artístic' està encarat a adquirir les habilitats necessàries per a tenir domini de l'expressió artística a través del dibuix, mentre que el curs de 'Gravat' està dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquest procés creatiu, amb els materials i l'aprenentatge de les diferents tècniques del gravat

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació també ofereix una sèrie de cursos més tècnics, els d'Adobe, Photoshop i Illustrator. El curs 'Pack Adobe' va orientat a aquelles persones que vulguin dominar els principals programes d'Adobe: Photoshop, Illustrator i Indesign. D'altra banda, també hi ha els cursos 'Dibuix digital amb Photoshop' i el de 'Dibuix digital amb Illustrator', per aprendre a dibuixar amb aquests programes. De fet, els dos cursos es poden fer conjuntament. 

cursos monogràfics de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona | Cedida

Finalment, el centre ofereix el curs de Ceràmica, orientat a proporcionar formació perquè els alumnes es desenvolupin tant a nivell artístic, conceptual, creatiu i tècnic en la ceràmica. És un taller tant per aquells que s'hi vulguin iniciar com per a les persones que vulguin ampliar els seus coneixements. 

D'altra banda, al Taller d'Art de Valls de la Diputació de Tarragona, ubicat a l'edifici emblemàtic de l'antic Hospital de Sant Roc, hi ha la possibilitat de cursar de els tallers de Ceràmica i de Dibuix i Pintura. 

A més, l'oferta d'aquest tipus de formació la completa el curs 'Preparatori a les proves d'accés', on es repassen aspectes bàsics que es necessiten per accedir a qualsevol dels set cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny que ofereix el centre. 

El curs lectiu s'inicia la primera setmana d'octubre i no es requereix cap titulació prèvia, per tant, estan oberts a qualsevol persona que tingui inquietuds artístiques, majors de 16 anys. La matrícula es va obrir el passat 4 de setembre i encara queden algunes places disponibles. Per a més informació sobre l'oferta de cursos monogràfics es pot consultar aquest enllaç o adreçant-vos a la secretaria del centre a través del telèfon 977 21 12 53 o a l'adreça electrònica administracioeadt@dipta.cat

Imatge del curs 'Crear des dels sentits' que s'ofereix a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona | Cedida

 

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona és un centre educatiu que forma professionals preparats per assumir els reptes i les exigències del món professional, en el marc d'una comunitat educativa, un equip docent format per professionals de prestigi del sector i equipaments i recursos de primer nivell. 

"🔴 L'humor, la pluja i el record a Xavi Zaragoza, protagonistes de Dames i Vells 2019" "‼ Els actes de Santa Tecla a Tarragona, pendents del temps"