INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Tot a punt per la 25a Mostra de Teatre amateur de la Pobla de Mafumet

La Corriola Teatre organitza la 25a edició de la Mostra de Teatre Mª del Carme Baget | Cedida
 
 

La Pobla de Mafumet celebrarà aquest mes d'octubre la 25a edició de la Mostra de teatre Mª del Carme Baget. Es tracta d'una mostra de teatre amateur organitzada per tres agrupacions teatrals que oferiran les seves representacions els dies 20, 26 i 27 d'octubre.

 

A més de La Corriola Teatre, companyia teatral organitzadora de la mostra, hi participen enguany el Grup Teatral de móra d'Ebre i el Grup de Teatre Lira Vendrellenca. Les representacions comencen aquest pròxim diumenge dia 20, quan el Grup Teatral de Móra d'Ebre representarà l'obra 'Fuita', una comèdia del dramaturg Jordi Galceran que narra la història d'un polític, conseller de la Generalitat, obligat a dimitir per un cas de corrupció i que a més, pateix una crisi matrimonial quan la seva dona l'abandona pel periodista encarregat de destapar el cas.

 

El cap de setmana següent, la Mostra de teatre Mª Carme Baget continua amb el grup de teatre vendrellenc que presentarà 'Càsting', una comèdia negra amb un sopar i un crim com a elements principals de la trama. L'autoria de l'assassinat plana sobre els comensals d'aquest sopar tan inquietant i divertit. Finalment diumenge dia 27 es tancarà la Mostra d'enguany amb el grup amfitrió que presenta l'obra 'Les històries de la cova misteriosa'.

 

La Corriola Teatre, companyia anfitriona de la Mostra Mª del Carme Baget

Amb l'obra que representarà La Corriola Teatre per abaixar el teló de la mostra, es vol oferir una petita mostra que posa en escena tot el que les joves actrius i actors de teatre han après durant el curs que des del passat mes d'abril estan realitzant sota la direcció de Francina Fernández. A partir de contes tradicionals, l'espectacle repassa alguns dels personatges i comptes més emblemàtics dels contes que tots coneixem i que han omplert la infantesa de diverses generacions.

 

Recaptació solidària

Les tres funcions de la Mostra de teatre Mª del Carme Baget es duran a terme al Casal Cultural de la Pobla de Mafumet a les set de la tarda. Les entrades es podran comprar el mateix dia de l'espectacle al Casal i el preu de cada entrada-donatiu és de 3 euros. La quantitat que es recapti es destinarà a finalitats solidàries. Amb la d'enguany, la Mostra arriba a la seva vint-i-cinquena edició.

Més notícies de la categoria Tarragonès