ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Més de 400 persones participen al sopar de carmanyola de la Pobla de Mafumet

Juntament amb la sessió d’òpera a la fresca, es tracta d’un dels actes amb més acollida de les festes d’estiu del municipi
Més de 400 persones participen en el sopar de carmanyola de la Pobla de Mafumet | Cedida

 

El passat cap de setmana, els dies 29 i 30 de juny, es va donar tret de sortida a les festes d’estiu de la Pobla de Mafumet. El sopar de carmanyola va aplegar a més de 400 persones i va comptar amb l’animació musical d’Agustí Aspa i el seu grup Havana.

 

Tanmateix, la Pobla també va acollir el torneig de petanca, a les pistes del municipi, i una concentració de vehicles clàssics a la zona de les moreres, la qual va està organitzada pel Club de Vehicles Clàssics de la Pobla de Mafumet.

 

Durant aquests dies també es va dur a terme la sessió d’Òpera a la fresca als jardins de les piscines. Es tracta d’una activitat impulsada pel Teatre Liceu i té com a objectiu acostar l’òpera a tothom mitjançant  un fals directe d’una de les òperes que té aquest teatre en temporada.

 

Marta Soto i Café Quijano, en concert

Les festes d’estiu de La Pobla de Mafumet s’allargaran fins al proper mes de setembre amb un ampli ventall d’activitats. El cap de setmana vinent, els dies 6 i 7 de juliol, tindrà lloc el festival de patinatge i el torneig FUTSAL 2019.

 

Un dels actes més destacables, però, és el concert de la Marta Soto i Cafè Quijano, el qual tindrà lloc el dia 27 de juliol a la pista coberta del municipi. D’una banda la Marta Soto és una jove artista que, amb poc més de vint anys, s’ha donat a conèixer al gran públic a través de les xarxes socials i ha aconseguit posicionar-se en els primers llocs de les principals llistes musicals. Per la seva part, Café Quijano és un grup de rock llatí format per tres germans originaris de Lleó amb clàssics com ‘La Lola’, que els va convertir en número u a les emissores de ràdio de més d’una trentena de països.

 

Les entrades per aquest doble concert tindran un cost de 10 euros i es podran comprar a través de la pàgina web d’atrapalo.com. alhora, la recaptació de la venda d’entrades anirà destinada, íntegrament, a l’Associació ‘Todos en azul’. Tot amb l’objectiu de tirar endavant, als barris de Ponent de Tarragona, un projecte destinat a les persones autistes.