Imatge d'arxiu del Teatre Auditori del Morell

El Teatre Auditori del Morell prepara una desena d'espectacles de diferents estils per al 2021

Quim Masferré, Ramon Madaula, Pau Vallvé i la companyia La Calòrica són alguns dels noms més destacats

Una vegada més, el Teatre Auditori del Morell  presenta la programació  de la seva nova  temporada, marcada enguany per les restriccions i el fet de no poder omplir el pati de butaques completament.

Les regidores de Cultura i Festes, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas, remarquen que la prioritat  de l'ajuntament és la salut, i que «part d’aquesta salut també s’entén per poder gaudir de la cultura d’una forma segura i seguint totes les mesures de seguretat que s’han aplicat als equipaments culturals».

En aquest sentit, s'han adoptat diverses mesures, com la restricció d'aforament, que estarà limitat al 50% i es prendrà la temperatura  a tots els assistents. L'ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic també serà obligatori. «Volem seguir sent un espai on la gent se senti segura a l’hora de venir», expressen les regidores.

Per a la nova temporada s'han programat una desena d'espectacles  de diferents  estils i formats, amb la intenció d'atraure diferents públics. Com a novetat, el Teatre Auditori també incorpora el servei de venda d'entrades online, que es podrà realitzar a través de la pàgina web habilitada.

Pallassos, música i teatre

El cicle d'espectacles s'iniciarà el pròxim 9 de gener, a les set de la tarda, amb una vela coneguda per al municipi, la companyia Rhum&Cia, que oferirà el seu espectacle 'Gran Reserva'. La companyia de pallassos arriba, per tercera vegada, al Teatre Auditori del Morell amb els seus grans èxits d'espectacles anteriors.

La següent cita del programa serà el 15 de gener a dos quarts de nou del vespre, on  Pau Vallvé presentarà el seu darrer disc 'La Vida És Ara'.

El teatre també serà molt present durant la temporada, fixant el tret de sortida el 29 de febrer, a dos quarts de nou del vespre, amb l'obra 'Alguns dies d'ahir', de Jordi Casanovas. Així mateix, el 6 de febrer  a les set de la tarda, la Companyia LaBú Teatre interpretarà 'Fragile'.

El bon rotllo de 'La Bona Gent' i Quim Masferré arriben al Morell

El mes més curt de l'any també portarà un dels espectacles televisius més populars a Catalunya, 'La Bona Gent' de Quim Masferré, en una adaptació teatral del programa televisiu d'èxit 'El Foraster'. L'espectacle tindrà lloc el dissabte  20 de febrer  a les vuit de la tarda.

Una setmana després, el  27 de febrer  a les vuit de la tarda, un altre rostre conegut aterrarà al Morell, el de l’actor i dramaturg  Ramon Madaula que signa l’espectacle 'Els Brugarol'.

Representant el teatre Tarragoní, la companyia de la  Sala Trono visitarà el municipi el dissabte 20 de març  a les vuit de la tarda, presentant el seu darrer espectacle 'Els Gossos'. La setmana següent, tornarà la  música  de la mà de Rodrigo Cuevas i el seu aclamat espectacle 'Trópico de Covadonga', el pròxim 26 de març a dos quarts de nou del vespre.

El punt final de la temporada el posarà l'aclamada companyia La Calòrica, que portarà el seu reconegut espectacle 'Els Ocells', el dia  1 de maig a les nou del vespre.

L'Ajuntament del Morell també recorda que les entrades  i abonaments s'han posat a la venda coincidint amb les  festes de Nadal, i suggereix que «una entrada per a un espectacle pot ser un bon regal nadalenc». Les entrades es podran adquirir a partir del 21 de desembre a la pàgina web, així com al Centre Cultural, en horari de dilluns a divendres de cinc a nou de la tarda.