L'Ajuntament del Morell insta les veïnes i veïns a netejar patis i solars

El consistori ha posat el 15 de juny com a data límit per a poder executar les tasques de manteniment
L'Ajuntament del Morell insta veïnes i veïns a netejar patis i solars | Ajuntament del Morell

 

 

Un any més, la regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament del Morell ha posat en marxa la campanya 'Si tens un solar, que estigui net'; una iniciativa que insta els propietaris de solars i terrenys del poble a col·laborar per mantenir net el municipi i lliure qualsevol risc.

 

Amb l'arribada del bon temps, la manca de manteniment d'aquests solars, siguin urbans o rurals, augmenta considerablement el risc d'incendis, així com la proliferació d'insectes i rosegadors de tota mena. També s'ha posat atenció sobre les basses i els focus d'aigua estancada, ja que augmenten les problemàtiques, especialment pel que fa a l'expansió del mosquit negre.

 

 

Finalitzar les tasques abans de Sant Joan

El consistori morellenc ha fixat el pròxim 15 de juny com a data límit per a consolidar la neteja dels solars, amb l'objectiu que les tasques acabin abans de la revetlla de Sant Joan; evitant problemes que es puguin derivar de la utilització de petards.

 

A més a més, des de la regidoria d'Urbanisme es recorda que els propietaris de qualsevol classe de sòl tenen uns deures i obligacions bàsiques. Per aquest motiu, en cas que hom no dugui a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d'execució que pot comportar despeses per al propietari. Tanmateix, l'Ajuntament del Morell confia en la corresponsabilitat de tots els propietaris i veïns.

 

L'Ajuntament del Morell insta veïnes i veïns a netejar patis i solars | Ajuntament del Morell

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Tarragonès