ÚLTIMA HORA

Tarragona s'acosta al centenar de morts per coronavirus i arriba als 1.152 contagiats

Pere Granados suspèn tots els tràmits administratius de l'Ajuntament de Salou

No hi haurà atenció presencial i només es farà atenció telefònica i telemàtica

L’Ajuntament de Salou ha suspès tots els tràmits administratius fins a nova ordre per la crisi del coronavirus. Es determina que, amb caràcter general, no hi haurà atenció directa al públic a les seus del consistori. Aquesta atenció serà substituïda per l'atenció telefònica i electrònica, en tot allò que sigui possible. Així mateix, es podran realitzar gestions a través de la seu electrònica municipal i es reforçarà el servei d’atenció telefònica al número 977 309 292 per atendre qualsevol consulta o tramitació amb l’Ajuntament.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, el consistori salouenc ha determinat la suspensió de tots els termes i terminis per a la tramitació dels procediments administratius de l'Ajuntament de Salou i del Patronat de Turisme. L'alcalde Pere Granados ha afirmat que «l'obligació, en aquests moments en què el Govern espanyol ha decretat l’estat d’alarma, des de demà dilluns i fins d’aquí a 15 dies, és que les persones es quedin a casa i no surtin». El batllle ha afegit que «els ciutadans i ciutadanes estan obligats a complir les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries».

 

L'alcalde Granados, que aquest matí ha emès un ban per informar sobre les mesures de mobilitat que cal tenir en compte, afirma que «allò que és prioritari per a la població i per a la salut i la seguretat de les persones, en aquests moments, és contenir la progressió de la malaltia, i adoptar mesures temporals de caràcter extraordinari que ja han estat contemplades per totes les administracions». També ha dit que «s'exigeix que les persones siguin disciplinades, individualment, i responsables, socialment».

Més notícies de la categoria Tarragonès