La Canonja ajudarà els joves a pagar el lloguer i incentivarà la creació de llocs de treball

El darrer Plenari Municipal va aprovar les ajudes al lloguer per als joves i la concessió de subvencions per a crear llocs de treball
L'Ajuntament de la Canonja aprova les ajudes de lloguer per als joves. | TarragonaDigital

 

Els joves de la Canonja comptaran, a partir d'ara, amb ajudes de l'Ajuntament per poder fer front a les despeses del lloguer d'un habitatge. Així ho va decidir el darrer Plenari Municipal del mes de setembre, que va aprovar les bases reguladores per a la concessió de les subvencions en aquest àmbit. D'altra banda, des del municipi també s'incentivarà la creació de llocs de treball i l'establiment d'empreses al poble

 

La Canonja busca solucions per evitar la despoblació

L'Ajuntament de la Canonja ha fet un pas endavant per afavorir que els joves no marxin a altres poblacions. A través d'ajudes al lloguer, des del govern municipal pretenen donar un cop de mà totes aquelles persones d'entre 18 i 34 anys que volen independitzar-se.

 

A més, el Plenari Municipal del mes de setembre també va decidir incentivar la creació de llocs de treball a través de l'aprovació de les bases per a la concessió de subvencions. Amb aquesta operació, la Canonja vol cridar l'atenció de les noves empreses perquè s'instal·lin en el municipi.

 

D'altra banda, l'Ajuntament també va aprovar durant la sessió plenària dues mocions en nom de tots els grups municipals (PSC, PDeCAT, CUP i PP). La primera fa referència a l'obertura del nou consultori mèdic, en la que tots els grups insten als Serveis Territorials del Departament de Salut al Camp de Tarragona i a l'Institut Català de la Salut a posar un calendari clar.

 

La segona moció té a veure amb la recuperació de la memòria històrica al municipi. S'instal·larà una placa que recordi totes les víctimes de la Guerra Civil d'ambdós bàndols a la plaça de la O i s'eliminaran les referències d'escuts, insígnies o plaques del poble que tinguin relació amb la sublevació militar de la Guerra Civil o de la dictadura franquista.