Imatge d'arxiu de Pau Vallvé

Arriba la segona cita de la temporada 2021 del Teatre Auditori del Morell amb la música de Pau Vallvé

El sisè àlbum del cantant ha estat autoeditat per ell mateix | El concert tindrà lloc el pròxim 15 de gener

Nova cita de la programació teatral 2021 del Teatre Auditori del Morell. Després de l'estrena de la temporada amb l'humor i màgia de la companyia Rhum&Cia, és el torn de la música de la mà de Pau Vallvé, que presentarà el seu sisè disc titulat La Vida és Ara.

Aquest nou disc ha estat autoeditat  pel mateix Vallvé, composat, tocat, mesclat i produït al seu estudi; que suposa un canvi  d'etapa en la música de l'artista. La Vida és Ara és el disc d'aquella persona que arriba a ser feliç i, de sobte, se n'adona.

El concert tindrà lloc el pròxim divendres, 15 de gener del 2021, a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un cost de 10 euros i ja es poden adquirir, com sempre, al Centre Cultural del Morell, ubicat al carrer de la Coma 2; en horari de dilluns a divendres de cinc a nou del vespre.

Descomptes per als aturats i els menors de 30 anys

Per altra banda, i com a novetat, el  Teatre Auditori  ha creat un servei de venda d'entrades en línia, per facilitar la compra i evitar riscos, donada la situació epidemiològica actual. Per últim, les entrades es podran adquirir a la  taquilla  el mateix dia del concert, a un preu de 12 euros.

Els majors de 65 anys i els aturats gaudiran d'un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%

La  temporada 2021 del Teatre Auditori del Morell estarà marcada per les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus. En aquest sentit, l'aforament  del teatre estarà limitat al 50% i els assistents hauran d'adoptar les mesures de seguretat, com l'ús obligat de la  mascareta, el rentat de mans i la presa de  temperatura a l'inici de cada espectacle.