Fotografía d'una de les agrupacions participants

La Sra. Tomasa estrena nou àlbum al Teatre Auditori del Morell

El concert tindrà lloc el pròxim divendres 30 d'octubre a les 21 hores

El Morell continua amb la seva aposta per la cultura, en aquest cas musical, i el Teatre Auditori del municipi acollirà l'estrena del nou disc del grup La Sra. Tomasa, "Alegre pero peligroso", el tercer disc de la banda barcelonina, que conserva la seva identitat pròpia, amb cançons que combinen l'electrònica i sons llatinoamericans, però amb una clara aposta per sons més actuals com el trap i l'afrobeat. Això sí, sempre amb l'alegria i la vitalitat que els caracteritza.

El concert tindrà lloc el pròxim divendres 30 d'octubre a les 21 hores. Les entrades anticipades tindran un preu de 10 euros i es poden adquirir trucant al Centre Cultural del Morell al 977 84 21 76, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. A més, una hora abans de l'inici de l'espectacle es podran comprar les entrades a taquilla a un preu de 12 euros.

Així mateix, davant l'estat de pandèmia que hi ha actualment, l'activitat es realitzarà seguint les mesures de seguretats indicades en matèria cultural. Abans d'entrar es farà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Durant l'espectacle musical s'haurà de portar la mascareta i mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones. Tant l'entrada com la sortida es farà de forma esglaonada.

L'aforament del Teatre Auditori del Morell s'ha vist reduït al 50% i, per aquest motiu, hi ha disponibles 190 seients per a gaudir del concert.


Comentaris