Un operari en una obra

Denuncien una empresa de la Pobla de Mafumet per «denigrar i castigar» sindicalistes

Els treballadors afectats han portat el cas a Inspecció de Treball | El sindicat CGT denuncia «pressió i opressió» per part de la direcció

«No permetrem que se'ns falti al respecte  ni que se'ns denigri». Treballadors de l'empresa Grúas Leman, de la Pobla de Mafumet, han denunciat la companyia a Inspecció de Treball per un cas de  «vulneració dels drets fonamentals» d'alguns sindicalistes, segons expliquen en un comunicat. Segons ha fet públic el sindicat CGT a través d'un comunicat, la direcció de l'empresa hauria iniciat una espiral de represàlies contra alguns membres del comitè d'empresa, en concret els del seu sindicat, arran d'unes negociacions en què els sindicalistes  apretaven per millorar les condicions laborals dels treballadors.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Sempre segons la versió dels denunciants, la direcció de l'empresa hauria començat a sancionar a alguns d'aquests sindicalistes i a «denigrar-los com a treballadors» tot destinant-los a realitzar «tasques tedioses que estan fora de les competències atorgades» pel conveni col·lectiu. Des del sindicatCGT carreguen contra «l'opressió de la direcció i el beneplàcit dels encarregats» en un «càstig» que s'allarga des del passat mes de setembre. El cas ja es troba, a hores d'ara, en mans d'Inspecció de Treball segons han explicat.