TarragonaDigital entrevista Óscar Sánchez, alcalde de Constantí

L'entrevista serà aquest dijous, a les 10.00 hores, a través de Facebook Live

TarragonaDigital.com entrevistarà aquest dijous, 20 de desembre, Óscar Sánchez Ibarra, alcalde de Constantí des de 2015. L'entrevista, que es farà en directe, serà emesa a través de 'Facebook Live' a través de la pàgina 'Tarragona Digital', a les deu del matí d'aquest dijous. Per aquest motiu, us demanem que col·laboreu amb aquesta entrevista i que envieu les vostres preguntes per a Óscar Sánchez

Ho podeu fer a través de diverses vies:  deixant un comentari a aquesta notícia, a Facebook, a Twitter etiquetant @TGNDigital o a través del correu electrònic, a info@tarragonadigital.com.

Óscar Sánchez, del PSC, alcalde de Constantí des de l'any 2015

En el tram final del mandat, i a només cinc mesos de les eleccions municipals de 2019, en què Óscar Sánchez es presenta a la reelecció liderant novament el PSC, preguntarem al batlle de Constantí sobre quina valoració fa al voltant d'aquest mandat al capdavant de l'Ajuntament.

Sánchez va ser investit alcalde després de guanyar les eleccions de 2015, amb cinc dels tretze regidors del plenari municipal. El seu govern, però, és en coalició amb l'únic edil d'Units pel Canvi i, tot i governar plegats, ho fan en minoria. A l’oposició constantinenca hi ha  ERC (3 regidors), el PDECat (2 regidors), ICV (1 regidor) i el PP (1 regidor).

Quina pregunta faríeu a l'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez?

La perspectiva electoral de cara als comicis previstos per al mes de maig serà un tema important de cara a l'entrevista que es podrà veure en directe aquest dijous, 20 de desembre, a les deu del matí a través d'un Facebook Live a la pàgina de Tarragona Digital  en aquesta xarxa social, però ben segur que al llarg de la conversa n'apareixeran d'altres.

En aquest sentit, doncs, des de TarragonaDigital.com demanem als veïns de Constantí que s'animin a enviar les preguntes que farien al seu alcalde, Óscar Sánchez per tal que, almenys algunes d'elles, puguin tenir cabuda a la conversa que es produirà aquest dijous. Des d'aquest mateix moment, doncs, ja podeu deixar els vostres comentaris  i fer-nos arribar les preguntes que vosaltres faríeu en aquesta entrevista al batlle de Constantí.