Espectacle teatre Morell.

El Teatre Auditori del Morell enceta la nova temporada amb l'espectacle Gran Reserva de la compayia Rhum&Cia

La coneguda banda de pallassos estrena el seu espectacle més esbojarrat i frenètic

La temporada teatral per al 2021 del  Teatre Auditori  del Morell arrenca aquest cap de setmana amb la coneguda companyia Rhum&Cia. Els seus integrants seran els encarregats de donar el tret de sortida a una «programació molt especial» donada la situació epidemiològica actual.

Presentaran el seu nou espectacle Gran Reserva, una obra marcada per l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música dels pallassos 'multiinstrumentistes'. «Un muntatge que es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic, on trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou», segons han detallat els organitzadors.

L'espectacle tindrà lloc el pròxim  9 de gener a les set de la tarda i està recomanat per a majors de set anys. Les entrades anticipades tindran un preu de  10 euros i es poden adquirir, com sempre, al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de les cinc de la tarda a les nou del vespre.

Les entrades també es poden comprar per Internet

Així mateix, enguany també s'ha habilitat una plataforma en línia per comprar  entrades. El mateix dia de l'obra també es podran comprar entrades a la taquilla a un preu de  12 euros. Els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

El Teatre Auditori del Morell ha programat aquesta nova temporada atenint-se a les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. D'aquesta manera, l'aforament del teatre estarà limitat al 50%  en tots els espectacles. Els assistents hauran de dur la mascareta obligatòriament, rentar-se les mans  i prendre's la temperatura a l'entrada.

La temporada teatral comença aquest dissabte, 9 de gener, i s'allargarà fins a l'1 de maig, després d'una desena d'espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. Enmig de tot això, també tindrà lloc el  PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi, que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.