Èxit de públic en la cinquena edició del PrimaverArt del Morell

Més de 3.500 persones es van trobar al municipi per gaudir de teatre, música, dansa i circ
Èxit de públic en la cinquena edició del PrimaverArt del Morell | Fabian

 

El Morell tanca la cinquena edició del PrimaverArt amb més de 3.500 espectadors; un cap de setmana on morellencs i forans han pogut gaudir d'una quinzena de propostes de teatre, circ, música i dansa.

 

Els espectacles d'enguany, provinents de companyies d'arreu i d'un alt nivell artístic, juntament amb l'èxit de les edicions anteriors, han situat el PrimaverArt del Morell al calendari d'artistes i espectadors, consolidant-se definitivament al municipi i atraient fins a 1.500 persones més que en l'edició del 2018.

 

 

Èxit de públic en la cinquena edició del PrimaverArt del Morell | Fabian

 

 

En paraules de la regidora de Cultura de l'Ajuntament del Morell, Judit Fernández, «l’alta participació dels assistents al PrimaverArt és un dels punts més destacats de la cinquena edició de la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del nostre municipi», assegurant que «l’ambient viscut aquests dies al poble ha recordat el de grans festivals com el Trapezi o FiraTàrrega». «Les places s’han quedat petites per acollir la gran quantitat de públic que hem rebut».

 

Entre els espectacles més destacats i que van reunir més espectadors, hi ha 'L’exèrcit de la llum dels Brodas Bros', 'Sol Bemol', o 'Flou Papagayo de Mumusic Circus'. Des de l’organització, ja s’ha iniciat la feina de cara a la sisena edició del PrimaverArt, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d’abril del 2020.

 

Èxit de públic en la cinquena edició del PrimaverArt del Morell | Fabian

 

 

Segona edició de la Terrafira del Morell

Després de l'èxit del PrimaverArt, el Morell no atura el ritme i ja aquest dijous, 2 de maig, posa en marxa una nova edició de la Terrafira, la mostra d'artesania, gastronomia, comerç i entitats del municipi.

 

Aquesta proposta biennal va acollir un total de 4.000 visitants en la seva primera edició, un èxit que espera repetir durant quatre dies intensos que comptaran amb 60 expositors carregats de productes quilòmetre zero i diverses activitats.

 

La Terrafira del Morell aposta pel petit comerç en la seva segona edició | Cedida

 

Et pot interessar: