L'Exposició de Bolets Vila del Morell arriba a la 25 edició

'Tocats del Bolet' celebra l'aniversari amb una mostra de 200 exemplars
L'Exposició de Bolets Vila del Morell arriba a la 25a edició | Cedida

Un any més l'entitat Tocats del Bolet, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Morell ha organitzat l'Exposició de Bolets Vila del Morell, una nova mostra micològica que arriba enguany a la 25a edició. Una fita rodona que combinarà cultura i gastronomia en aquesta cita plenament consolidada i marcada en vermell al calendari de tots els aficionats als bolets del nostre territori. 

25 anys de bolets al Morell

L'exposició es realitzarà a les sales de l'Ajuntament, amb reproduccions en miniatura dels seus respectius entorns naturals, tant dissabte dia 19 de 16 a 20 hores, com diumenge 20 de 10 a 20 hores. Una mostra que inclou tant espècies comestibles com no, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-los. 

Jose Luís Moreno, membre de Tocats del Bolet, explica que es podran veure «fins a 200 exemplars de bolets, molts dels quals no classificats, ja que un cop els exposem i trenquem la cadena de fred, s'accelera el seu procés d'envelliment i ja no es distingeixen les diferents espècies». Moreno creu que és molt interessant que «el públic pugui aprendre com són els diferents bolets que podem trobar en qualsevol sortida al camp» i destaca dues cites que tindran lloc durant el cap de setmana. Una, la inauguració oficial de l'exposició, el dissabte a les 18 hores, per celebrar els 25 anys de la mostra. 

El diumenge arribarà el moment gastronòmic de l'esdeveniment, amb una degustació de plats elaborats amb els bolets. Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l'exterior de l'Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia. 

Aquesta edició se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre | Cedida

"🎭 Torna la Mostra de Teatre Amateur de la Pobla de Mafumet!" "🔴 Enganya una menor perquè fugi de casa i es prostitueixi a TGN"