ÚLTIMA HORA

Mor un home de 82 a la platja del Sanatori, al Vendrell

Una immobiliària que va fer fallida deixa sense llum diverses famílies a Puigdelfí

L'antic propietari ha donat de baixa el servei i Endesa ha tallat el subministrament perquè no s'havia regularitzat el contracte
Quatre famílies del carrer Nou de Puigdelfí s'han quedat sense llum perquè els propietaris del bloc s'han donat de baixa d'Endesa. | Google Maps

 

Una immobiliària que va fer fallida ha deixat sense llum quatre habitatges del carrer Nou de Puigdelfí (Tarragonès). L'antic propietari de l'immoble, ara en mans d'Altamira —Banc Santander—, era encara el titular del contracte de la llum. Aquest ha comunicat la baixa a Endesa i l'empresa ha tallat automàticament el subministrament. Les quatre cases afectades estaven connectades a un comptador provisional d'obra i el contracte no s'havia regularitzat, per aquest motiu Endesa assegura que «no podem fer res». 

Diverses famílies de Puigdelfí, sense subministrament elèctric

Diverses famílies de Puigdelfí han vist com aquest divendres les llums de casa no s'encenien. Endesa ha tallat el subministrament elèctric del número 26 del carrer Nou del municipi. Es tracta d'un bloc que pertanyia a una promotora immobiliària que va acabar fent fallida. Ara, l'edifici està en mans d'Altamira, del Banc Santander.

Les famílies estan a l'ordre de pagament de la quota de lloguer i s'han vist sorpreses per aquest tall, que hauria arribat sense cap avís previ. La majoria compten amb fills petits i, si no torna el subministrament aviat, hauran de buscar alternatives per poder fer vida normal. 

Endesa: «No podem fer res»

La clau del tall del subministrament elèctric rau en el fet que l'antic propietari segueix sent el titular del contracte amb Endesa. Per aquest motiu, quan aquest matí ha volgut donar de baixa el contracte, l'empresa ha tallat automàticament el subministrament. «No podem fer-hi res. És un client que ens demana donar de baixa un servei», defensa Endesa.

Així doncs, el problema té a veure amb la no regularització del contracte. La solució que proposa Endesa és que el titular torni a donar-se d'alta per donar uns dies a les famílies, amb l'objectiu que es regularitzi la situació. Els quatre habitatges afectats estan connectats al mateix comptador provisional d'obra. 

També et pot interessar: 

"🎉AGENDA: Tots els actes de la Fira i Festa del Roser a Vilallonga del Camp!" "Mig miler de persones corren per la solidaritat: el Morell celebra la 6a edició d’Hol·la Genís"