Tot a punt per la Festa Major de Sant Martí a Vilallonga del Camp

Gegants, música, cinema, xocolatada, aiguardent... la Festa Major d'hivern arriba carregada d'actes per a tots els gustos
Tot a punt per a la Festa Major de Sant Martí a Vilallonga | Josep Martí

   

Vilallonga del Camp ja està preparada començar la Festa Major d'hivern en honor al seu patró Sant Martí. Com cada any, del 9 al 12 de novembre, els carrers de la vila s'ompliran de tradició i activitats de tot mena perquè tothom s'ho pugui passar d'allò més bé.

D'aquesta manera, divendres ja comencen les primeres activitats, amb l'obertura de les exposicions i una primera sessió de cinema amb la projecció de 'Mujeres al borde de un ataque de nervios'; però els dies grans de la festa són dissabte i diumenge, amb actes que començaran ben d'hora i s'allargaran fins al vespre.

Programa d'actes de la Festa Major de Sant Martí 2018 de Vilallonga del Camp

Fotografia, inflables i concert a Vilallonga del Camp

Dissabte 10 de novembre, obrirà el dia amb una jornada fotogràfica que s'allargarà tot el matí, una activitat que passejarà paral·lelament als altres actes de la festa convidarà als participants, aficionats o experts del món de la fotografia, a retratar diferents indrets de la vila, amb una passejada a l'Ermita del Roser, una visita a Ca Nicolau, o entre d'altres, l'accés a l'exposició col·lectiva: 'La Fira, la Festa del Roser i detalls del poble'.

A més a més, dissabte destaca també la XVII Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, la demostració de l'elaboració d'aiguardent, la xocolatada popular amb ballada gegantera inclosa o l'exposició i tomb de motos antigues.

Tot plegat un dia molt complet que acabarà amb els concerts de Joan Reig i Cat Rock al Centre Recreatiu, una proposta molt interessant, mostra de l'esperit rocker del Tarragonès.

Tot a punt per la Festa Major de Sant Martí a Vilallonga del Camp | CATROCK

 

Gegants, tradició i 'La veu dels somnis'

Diumenge és dia de tradició, amb la missa solemne i repic de campanes en honor a Sant Martí; però també amb la Cercavila de la 4a Trobada Gegantera. Gegants i capgrossos d'arreu del Camp de Tarragona es trobaran ben d'hora a la vila, i fins al migdia, convidaran a petits i grans a ballar amb ells per places i carrers.

Per tancar la festa el Cor Ciutat de Reus interpretarà 'La veu dels somnis', un repertori de cançons de Michael Jackson i Freddie Mercuy que deixaran a tothom amb la boca oberta, en una fusió magistral de rock, pop i cant coral possible gràcies a la veu d'aquests dos grans de la història de la música del segle XX.

"VÍDEO: Cremen una fotografia gegant del rei Felip en un concert al Morell" "La millora del Parc de els Parades guanya els pressupostos participatius de Vilallonga"