Un intoxicat lleu per l'incendi d'un forn elèctric en una casa de Creixell

Els Bombers van treballar-hi amb dues dotacions i l'home va haver de ser traslladat en ambulància cap a l'ambulatori de Torredembarra
Ambulàncies del SEM en una imatge d'arxiu   | CatalunyaDiari.cat

 

 

Una persona va resultar intoxicada per fum durant la nit d’ahir dissabte, 1 de desembre, a causa de l’incendi d’un forn elèctric a l’interior d’un habitatge de Creixell, a la comarca del Tarragonès. El foc va cremar l’estructura de fusta de la cuina de la casa i l’afectat, propietari de l’immoble, va ser traslladat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) cap a l’ambulatori de Torredembarra.

 

Els Bombers envien dues unitats al lloc dels fets

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 23.21 hores i van treballar al lloc dels fets amb dues dotacions.

 

 

«Seguretat a la llar: ho pots evitar», la campanya dels Bombers per prevenir incendis a l'hivern

Durant els mesos freds, per evitar incendis i incidents relacionats amb les llars de foc, els Bombers de la Generalitat han impulsat una sèrie de consells i recomanacions a través de la campanya «Seguretat a la llar: ho pots evitar». Amb el 'hashtag' #seguretatalallar, la Generalitat de Catalunya, els Bombers i el telèfon d'emergències 112 expliquen com gaudir de l'escalfor del foc de forma segura i sense riscos.

 

Per tal d'assolir aquests propòsits, les institucions públiques han compartit a les seves xarxes socials una sèrie de consells, que es detallen a continuació.