GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Maria Grau, candidata d'ERC dels Pallaresos per a les municipals del 2019

Ha estat escollida per unanimitat a l'assemblea local del partit
Maria Grau encapçalarà la llista d'ERC Els Pallaresos a les municipals del 2019 | CEDIDA

 

L’assemblea local d’ERC dels Pallaresos ha escollit aquest dijous, 12 de juliol, per unanimitat, Maria Grau com a candidata a l’alcaldia. Actualment Grau ocupa les regidories de Cultura, Patrimoni, Turisme, Participació Ciutadana i Gent Gran, després de prendre el relleu de Miquel Antoni Granero.

Després dels resultats de l’assemblea, la regidora s’ha mostrat molt encoratjada i satisfeta amb el suport que li han donat els militants del partit. A més, Grau ha explicat que assumir aquest projecte «representa una gran responsabilitat», tot i que es poden aconseguir tots els objectius previstos durant aquesta legislatura amb molta il·lusió i resistència.

 

D’altra banda, ha destacat que «l’Ajuntament ha de posar els seus fonaments en el republicanisme i els seus valors d’honestedat, bon govern, transparència, mà estesa i confiança vers els veïns i veïnes».

 

El partit també ha emfatitzat que vetllaran per aconseguir un Ajuntament pensat per a tothom. Finalment, Maria Grau ha subratllat que qui vulgui contribuir en el projecte dels valors republicans i demòcrates serà benvingut.  

Trajectòria de Maria Grau Alasà

Per un costat, Maria Grau ha realitzat estudis de màrqueting i comunicació digital, a banda de geografia i història per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). Actualment és membre d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2008. Dins del partit ha assumit diverses responsabilitats en qualitat de secretària de finances de la localitat dels Pallaresos i secretària de finances de la comarca del Tarragonès.

 

Per altre costat, Maria Grau s’ha mogut pel món del comerç i ha treballat en la botiga familiar. A més, ha executat el càrrec de directora i responsable de l’empresa 28 Graus Digital, que s’especialitza en comunicació digital, màrqueting i publicitat.

 

Cal destacar que Maria Grau ha estat molt vinculada al teixit associatiu. Així doncs, ha format part de la Colla Diables Voramar i Víbria de Tarragona, Colla Xiquets del Serrallo, Gegants del Serrallo, Gremi de Marejants de Tarragona, Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat de Tarragona, Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Senyora del Consuelo del Vendrell.

 

L'alcaldable dels Pallaresos també té relació amb el món de l’esport, en el qual ha sigut entrenadora de bàsquet en diversos clubs del Camp de Tarragona.