GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Morell es vesteix de Nadal aquest cap de setmana amb l'obra de teatre 'Lapònia'

L'obra convida a la reflexió sobre la veracitat dels conceptes del bé i del mal
'Lapònia' convida a la reflexió a totes les famílies assistents | Cedida
 

Aquest dissabte 30 de març, el Teatre-Auditori del Morell acollirà la representació de l'obra teatral 'Lapònia'. Dues germanes i les seves respectives parelles decideixen passar juntes les festes de Nadal a Lapònia, on resideix una d'aquestes. Fins aquí tot sona idíl·lic, però la trama es comença a complicar quan els fills d'ambdues parelles parlen sobre l'existència del Pare Noel i se n'adonen que a cadascun d'ells li han explicat una història diferent sobre la seva existència. 

 

Dos punts de vista molt diferents a l'hora d'educar als fills que faran aflorar un debat sobre els valors familiars, la veritat, la mentida i els diversos secrets del passat que regnen a la família d'ambdues germanes. 'Lapònia' posa en manifest un tema present en la vida de moltes persones i que, d'una manera o d'una altra, tots els pares es veuen obligats a afrontar. 

 

Una obra que convida a la reflexió

Cristina Clemente i Marc Angelet, directors de 'Lapònia', han apostat per un guió situat en el gènere de la comèdia, però amb un fort component reflexiu. Compta amb reconeguts actors del panorama televisiu, com Roger Coma, amb aparicions a 'Jet Lag', 'El cor de la ciutat', Los protegidos' o 'Porca misèria', entre d'altres; Meritxell Calvo, actriu de 'Pulsaciones' o 'Amar es para siempre'; Manel Sans, de 'Nit i dia', 'Aguila Roja', 'El tràmit' o 'Salvatges (Home dels ulls tristos)'; o Meritxell Huertas, de 'Que se mueran los feos', 'Aída' o 'El Club del Chiste'.

 

La professionalitat d'aquests quatre actors arriba al Morell per convidar a tot el públic a gaudir d'una jornada divertida i reflexiva emmarcada en la programació d'hivern-primavera 2019. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada pel preu de 15 euros al Centre Cultural del Morell (carrer de la Coma 2), de dilluns a divendres de 17.00 hores a 21.00 hores. Pels que  preferiu comprar-les el mateix dia, podreu fer-ho una hora abans de l'inici de l'espectacle a la taquilla, pel preu de 18 euros.