Imatge d'arxiu de l'Ajuntament del Morell.

Els nens i nenes del Morell rebran ous de xocolata el pròxim Dilluns de Pasqua

L’Ajuntament repartirà els dolços per tots els carrers del municipi

El pròxim dilluns 13 d’abril, Dilluns de Pasqua, tots els nens i nenes del Morell rebran un ou de xocolata. L’Ajuntament ha volgut posar el seu gra de sorra per tal que els infants del municipi visquin aquests dies amb la mateixa il·lusió de sempre i passarà per tots els carrers del poble per repartir els dolços als menors de 12 anys.

Segons l’alcalde del Morell, Eloi Calbet, la iniciativa «busca que cap nen ni nena es quedi sense celebrar la Setmana Santa de la manera més dolça». La música serà el senyal d’alerta per tal que les famílies surtin a les finestres i els balcons a recollir el seu ou, sigui fent arribat una cistella amb una corda des de casa fins al carrer, o bé sortint un moment sense formar aglomeracions i complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat.

D’aquesta manera, tant si padrins o padrines han pogut fer arribar la mona a fillols i filloles com si no, els petits morellencs i morellenques tindran assegurada la seva ració de tracició.

Ciris als balcons

Per una altra banda, en el marc de celebració de la Setmana Santa, l’Ajuntament del Morell va emplaçar els ciutadans a encendre ciris o espelmes a les finestres i balcons durant la nit del Divendres Sant. Creients o no, amb aquest símbol es va voler agrair la tasca de tot el personal sanitari i també de tots els col·lectius que aquests dies continuen treballant i recordar els difunts que han traspassat.


Comentaris