Imatge d'una funció de l'obra 'Els Gossos'

'Els Gossos', un dels èxits teatrals de la temporada, arriba al Teatre Auditori del Morell

El muntatge és una producció de la Sala Trono amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona | Les entrades estan exhaurides

El Teatre Auditori del Morell acull, el pròxim dissabte 20 de març, una proposta teatral que està sent tot un èxit aquesta temporada. És 'Els Gossos', una obra escrita per Nelson Valiente i traduïda per Joan Negrié. A l'escenari, Negrié estarà acompanyat de Mercè Arànega, Sandra Monclús i Albert Pérez. Es tracta d'un muntatge produït per la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona.

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la «suposadament» assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alícia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un cap de batalla, mentre la Laura es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

La funció és aquest dissabte, 20 de març, a les vuit del vespre, i ja té totes les entrades exhaurides. Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral al Teatre Auditori del Morell va començar al gener i s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.