Presenten en societat l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell

L’entitat ha editat una guia comercial i de serveis del municipi
Presenten en societat l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell | Cedida

 

L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, fundada l’abril de 2017, s’ha presentat en societat amb un gran projecte: l’edició i publicació d’una Guia comercial i de serveis del municipi. En aquest sentit, el catàleg va acompanyat de l’etiqueta #aPropTeu, la qual ajudarà a dinamitzar i fer encara més difusió de tot plegat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

A les portes d’un nou any, al Morell veu la llum una nova entitat, hereva de l’Agrupació de Comerciants i Professionals que hi havia al municipi tarragoní. 

 

Més de 70 associats en la nova entitat del Morell

El president de l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, Josep Guillemat, ha destacat que l’entitat té gairebé 75 associats, fet que suposa «un 80% dels comerços i empreses del Morell». Tanmateix, perquè tot vagi sobre rodes, l’entitat s’ha marcat uns objectius: la promoció dels establiments i les empreses del poble; el suport al comerç de km 0; l’impuls per a tenir un poble viu, cohesionat i amb un teixit associatiu fort i, així, aconseguir que tots els habitants del municipi se sentin orgullosos del Morell.

 

Aprofitant la presentació de l’associació, també s’ha donat a conèixer la formació de la junta de l’entitat, formada per cinc associats que no cobren res per realitzar aquesta tasca. Josep Guillemat –president–, Joan Ferré –secretari–, Montserrat Boronat – tresorera– i els vocals Pere Joan Granell i Andrés Nadal.

 

La guia comercial i de serveis del Morell «una eina pràctica de consulta»

Durant aquests dies, la publicació de la Guia comercial i de serveis del Morell arribarà a les llars del municipi. El president de l’entitat assenyala que «està pensada perquè sigui una eina pràctica de consulta». En el seu interior s’hi poden trobar telèfons útils del Morell i poblacions veïnes, el calendari festiu del municipi, rutes a peu o en bicicleta per l’entorn i un apartat de vals de descompte.

 

D’altra banda, però, el gran gruix que hi ha està destinat als establiments i empreses del Morell, les quals s’han dividit en botigues i comerços, serveis professionals, bars restaurants i hotels, i empreses. A més, de cadascun dels associats hi ha fotos, l’explicació de la seva activitat i els seus punts forts i dades de contacte.

 

L’Ajuntament del Morell dona suport a l’Associació

La regidoria de Promoció Econòmica és l’encarregada de donar suport a l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell. Així doncs, la regidora Susanna Ferré dona una «importància vital» al comerç local, que presenta atributs com ara «la personalització, l’atenció i la proximitat, que són els seus trets diferencials respecte a les alternatives». A més, Ferré recorda que «el Morell sempre ha estat un referent comercial dels pobles de l’interior del Camp de Tarragona» i, alhora, lloa la tasca de l’entitat. «Juntament amb les campanyes fetes des del consistori, com l’Apatapa, la Terrafira, la Fira de Nadal o la Festa de l’Oli, el treball de l’associació ens dona encara més empenta i energia per a potenciar els nostres establiments i empreses locals», conclou la regidora.

"ATENCIÓ: Ferit lleu en un accident a la T-11" "La Canonja impulsa el nou Centre d'Atenció a persones amb paràlisi cerebral"