Imatge de la trobada de Repsol, dimecres al Morell

Repsol reconeix i promou la seguretat entre les empreses que treballen al Complex Industrial de Tarragona

En un acte al Morell, la companyia va informar sobre les fites assolides en matèria de seguretat i medi ambient durant el 2019

Repsol va celebrar dimecres, 18 de desembre, la Segona Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials del 2019. L’acte, precisament, va servir per informar sobre les fites assolides en matèria de seguretat i medi ambient durant l’exercici de l’empresa enguany i, especialment, per fer referència a la parada d’olefines i química derivada duta a terme durant el segon semestre de l’any. Unes dues-centes persones de 65 empreses col·laboradores de Repsol van ser a la reunió, que es va celebrar a l’Auditori del Morell.

Les empreses MEISA i SIEMSA, guardonades

Durant la trobada, Juan Lorenzo Boix, director de Fiabilitat i Manteniment del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, va lliurar un diploma de reconeixement a l’empresa MEISA i un altre a l’empresa SIEMSA, «per la seva contribució a l’èxit de la parada d’olefines i química derivada», va remarcar Boix.

A la reunió, Repsol va voler agrair el treball i l’esforç de superació de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que, amb la seva tasca, «contribueixen a millorar l’àmbit de la seguretat en el dia a dia de l’empresa».

També et pot interessar


Comentaris