Aquest cap de setmana arriba el segon espectacle de la temporada teatral del Teatre Auditori del Morell

La temporada teatral del Morell continua amb l'espectacle familiar 'La gallina dels ous d'or'

L'Auditori Teatral del municipi morellenc acull el segon espectacle de la temporada, a càrrec de la companyia Zum-Zum Teatre, que parla sobre el valor dels diners i l'avarícia

La setmana passada es va celebrar amb èxit l'estrena de la nova temporada teatral del Morell, amb l’obra 'Veus que no veus' de la pallassa vallenca Pepa Plana. Aquest cap de setmana és el torn de la companyia Zum-Zum Teatre amb la representació 'La gallina dels ous d’or'.

Es tracta d’un espectacle familiar sobre el valor dels diners i l’avarícia. L'obra gira al voltant de la riquesa, on fa diversos plantejaments als espectadors i a la vegada convida a la reflexió personal, sempre amb un to infantil i familiar. Els protagonistes de l'obra, són uns grangers, que no perdien el temps pensant amb els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava. Però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. La gallina dels ous d’or és una història que conta que els diners són un “cuento”.

La cita és aquest dissabte 18 de gener a les 19.00 h. Les entrades anticipades tenen un cost de 5 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, que està situat al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). Una hora abans de l'inici de l'espectacle es podran adquirir les entrades a taquilla, a un preu de 8 euros. 

Si voleu aconseguir dues invitacions, podeu provar sort a la pàgina de Facebook de Ràdio Morell, que sorteja entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre Auditori del Morell. Aquest muntatge és la segona proposta de la desena temporada teatral del municipi, que tot just acaba de començar, i que arriba carregada d'espectacles de circ, teatre i música. I, com sempre, el punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.


Comentaris