El Teatre Auditori del Morell programa una temporada de tardor farcida d'actes

El circ, el teatre i la música, protagonistes de la nova temporada|El teatre aplicarà les mesures necessàries per evitar riscos de contagi

El Teatre Auditori del Morell ja està preparat per la temporada de tardor, després de la pandèmia. La setmana passada, el Quartet Mèlt va ser l'encarregat d'encetar la represa i tornar a donar vida al teatre morellenc, on s'han programat una desena de propostes, sempre i quan no hi hagi cap impediment a causa de la pandèmia.


Les regidores de Cultura i Festes, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera, han explicat que la voluntat de les dues àrees ha estat "fer una aposta decidida per la cultura segura i, seguint totes les mesures de seguretat adients, programar concerts, funcions teatrals i espectacles de circ, entre altres».


Alguns dels actes i espectacles han estat reprogramats d'altres certàmens, com el PrimaverArt, el cicle Dijous d'estiu o de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, amb la intenció que els veïns del Morell puguin tenir una oferta cultural completa, dins l'estrany context de pandèmia.

Tots els espectacles del Teatre Auditori

La següent data assenyalada de la cartellera és el pròxim divendres 2 d'octubre, amb Ye Orbayu, de la Companyia Vaques, que ha preparat un espectacle de circ i amb música en directe, per a tots els públics.

Dos divendres després, el dia 16, la companyia Du’K’tO oferirà l'espectacle Cafuné, que fusiona dansa i circ. I per acabar el mes d’octubre, divendres dia 30, serà el torn de la música, amb el concert de La Sra. Tomasa, que presentarà el seu nou disc Alegre però peligroso.

Pel que fa al mes de novembre, el dissabte 14 hi haurà l'espectacle de teatre familiar Embolic a la granja, de la mà de la companyia La Baldufa. Un dels espectacles més destacats tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de novembre, l'obra Ocells de la companyia La Calòrica. Ha estat catalogat com un dels millors espectacles del 2019, i que torna aquesta a la tardor amb gira i temporada a la sala Beckett de Barcelona.

La darrera funció del mes de novembre serà un clàssic, La plaça del Diamant que es podrà visualitzar el dissabte 28, de la mà de la companyia Eòlia.

Per acabar la temporada, al mes de desembre, la companyia Tornavís Teatre oferirà l'obra Les qui venen amb mi, amb un text original de la morellenca Glòria Granell, el divendres 4 del darrer més de l'any. La mateixa companyia representarà, el dia 12, l'obra Nothing de nothing.

Reserva d'entrades i mesures de seguretat

Les entrades anticipades es podran adquirir mitjançant una trucada al Centre Cultural del Morell, al 977842176. Una hora abans de l’inici de cada espectacle també es podran comprar a la taquilla.

Per tal d'evitar riscos de contagi, se seguiran totes les pautes sanitàries per evitar l'expansió del virus, realitzarà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai, i durant tota l’estona s’haurà de portar mascareta, mantenint la distància de seguretat.

"Importantíssim descobriment: Troben restes de rinoceronts, mamuts o jaguars a TGN" "Agenda: El Teatre Auditori del Morell reobre amb un concert de Quartet Mèlt!"