Imatge de l'espectacle 'Fragile' de LaBú Teatre

Els titelles i la dansa de 'Fragile' arriben al Teatre Auditori del Morell aquest dissabte

Les entrades es poden comprar al Centre Cultural, de manera online i a taquilla

Després d'un mes de gener apostant per la cultura i durant el qual els morellencs i morellenques han pogut gaudir de circ, música i teatre, el Teatre Auditori del Morell  enceta el mes de febrer amb 'Fragile' un espectacle de titelles i dansa de la companyia LaBú Teatre. Aquest espectacle està inclòs dins del Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls.

'Fragile' és un delicat retrat de la fragilitat, la qual també pot ser bella i poderosa. LaBú Teatre convida a sentir, emocionar-se i perdre's a través del moviment de dos actors que creen quadres visuals suspesos en un espai indefinit i vulnerable. «Una reflexió, des d’una mirada poètica, de la fragilitat humana».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La funció tindrà lloc a les 19 hores d'aquest dissabte, 6 de feberer, i està recomanada per a infants majors de 5 anys. L'entrada val 5 euros per als adults i 3 euros per als nens, i es poden comprar de manera anticipada al Centre Cultural del Morell (carrer de la Coma, 2) de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. També es poden comprar de manera online a través del web elmorell.koobin.cat, així com a la taquilla del Teatre Auditori des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.


Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19 preses per l'Ajuntament del Morell, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada. 

Circ, teatre, música i família fins al maig

Des de l'Ajuntament del Morell recorden que la temporada teatral, que va començar aquest passat mes de gener, s'allargarà fins a l'1 de maig. Durant aquests mesos els morellencs i morellenques podran gaudir d'una desena d'espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. A més, del 8 a l'11 d'abril tindrà lloc la sisena edició del PrimaverArt, la mostra d'arts escèniques a peu de carrer del Morell.