Un rètol d'una oficia del SOC a Catalunya

150 treballadors d'una empresa de Móra d'Ebre cobren l'atur sense haver deixat de treballar

L'empresa assegura que no s'ha iniciat cap tràmit | L'error podria afectar a la cotització a la Seguretat Social dels treballadors

Els 150 treballadors d'una empresa de Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, han cobrat l'atur malgrat seguir treballant amb total normalitat. Una treballadora de la companyia, Pilar González, ho ha denunciat aquest matí a 'El Món a RAC1'en el que seria un nou cas de mala gestió per part del Servei Públic de Treball Estatal (SEPE).

El passat 4 de novembre, els treballadors d'una empresa que adoba pells van cobrar una prestació d'atur de 15 dies, de manera indeguda. Segons ha explicat González a la ràdio, els responsables de l'empresa asseguren que l'error és del SEPE, ja que ells no han iniciat cap tràmit.

Aquesta prestació haurà de ser retornada i tots els beneficiaris, o perjudicats, hauran de començar a fer gestions, com és el cas de la Pilar, que assegura que «ja he donat ordre al banc perquè retorni els diners». Tot i això, pot ser que aquest error del SEPE no acabi aquí, ja que s'haurà de comprovar que no hagi afectat altres aspectes, com ara la cotització a la Seguretat Social d'aquests 150 treballadors.


Comentaris