Rei Felip VI

Un artista d'Amposta reclama 100 euros a Felip VI per tancar el MNAC

A l'Oriol Fuster, conegut com 'Ivaquexuta', li han cancel路lat la presentaci贸 del seu projecte per la visita del rei al centre MNAC

Un artista d'Amposta li reclama al rei de l'Estat espanyol, Felip VI que  li aboni una quantitat de 100 euros  pel tancament del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). L'Oriol Fuster sota el nom artístic d'Ivaquexuta' li reclama aquests diners al monarca perquè per culpa selva,  no podrà presentar el seu treball al MNAC avui, 28 de juny. El motiu ha estat que el centre d'art de Barcelona romandrà tancat per la visita del rei, fet que ha provocat la cancel·lació de la presentació d'Oriol Fuster.

Fuster demana 100 euros al rei Felip VI

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Fuster havia comprat un bitllet d'avi贸 cap a Barcelona des de Su茂ssa per presentar el seu projecte 'Una gesti贸 diferent del dolor'. Ara l'artista ampost铆 reclama a Felip VI que li torni els 100 euros que li havia costat el bitllet d'avi贸  perqu猫 no pot portar a cap la seva expossi贸 per la visita que el rei fa al MNAC.

L'Aguaita.cat  ha publicat la carta que Oriol Fuster li ha enviat al rei Felip VI per exigir-li aquests 100 euros, una carta que comen莽a amb 芦Felip VI, em deus cent euros 'tio'禄  i que acaba amb un poema s脿tiric cap al monarca.

L'artista ampost铆 no pot presentar el projecte pel rei

El MNAC ha de tancar portes per la visita del Rei Felip VI en compliment d'un requeriment rebut de la Delegaci贸 del Govern que al路lega motius de seguretat. El motiu del tancament ha estat la celebraci贸 d'un acte privat presidit pel monarca, concretament el sopar de gala de la Nit de la Log铆stica i la cerim貌nia de lliurament dels Premis SIL.

En aquesta l铆nia  el projecte 'Una gesti贸 diferent del dolor' no pot ser presentat com a  conseq眉猫ncia de la visita del rei. Finalment la inauguraci贸 del projecte 'Una gesti贸 diferent del dolor' tindr脿 lloc el proper 19 de setembre a les 7 de la tarda.