Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats fan créixer la segona edició del festival Lo Riu Sona d'Amposta

El festival manté la vessant solidària amb una donació a l'associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Montsià
L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, amb els promotors del festival Lo Riu Sona, davant del cartell de la segona edició. | TarragonaDigital

 

La segona edició del festival d'Amposta Lo Riu Sona comptarà amb l'actuació de cinc grups catalans. El cartell, que s'ha presentat aquest dijous, 28 de febrer, compta amb tres grans noms de les formacions catalanes actuals amb Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats. Lildami i Porto Bello tanquen les actuacions que es faran l'1 de juny a l'exterior del pavelló firal de la capital del Montsià.

 

Lo Riu Sona manté la seva vessant solidària de la primera edició i farà una donació de 2.500 euros —independentment de la venda d'entrades— a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de la comarca. A banda de la música, l'organització oferirà servei de barra i propostes alimentàries a través de Food Trucks.

 

Lo Riu Sona és un festival impulsat per la regidoria de Mitjans de Comunicació i Festes d'Amposta i les promotores musicals Produccions Submarines i Exits Produccions & Management. La ciutat vol situar-se al mapa cultural del país i convertir aquest festival en una cita «estable» a Amposta.

 

Les entrades anticipades, a 12 euros 

Els osonencs Oques Grasses arribaran a la capital del Montsià a presentar el seu quart disc 'Fans del sol', després de més de 400 concerts en 10 països diferents. També estrena el seu primer treball a Lo Riu Sona el raper Lildami, amb l'àlbum 'Flors mentre visqui'. Les entrades anticipades, que costen 12 euros, estaran aviat a la venda a través de la web Entradium, i també a la Cafeteria la Trato i a l'Oficina de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Amposta. A taquilla costaran 15 euros. 

 

En la primera edició del festival, celebrada el 2 de juny de l'any passat, el 2018, el cartell del festival va estar protagonitzat per quatre grans noms: Mascarats, Els Catarres, Buhos i els ebrencs Pepet i Marieta.