Camarles confirma el primer cas de coronavirus al municipi

A les Terres de l'Ebre se n'han confirmat 41 positius
Camarles confirma el primer positiu | TarragonaDigital

 

La Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre acumula un total de 41 casos positius de coronavirus, dels quals n'hi ha 15 que estan hospitalitzats, 8 a la UCI. Aquest dimecres, els hospitals i els CAP del territori han redistribuït els serveis entre tots els centres mèdics

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Tot i no anunciar-se els municipis i comarques on s'estan confirmant els casos de coronavirus, el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya està informants als consistoris. En aquest sentit, al Baix Ebre, l'Ajuntament de Camarles ha anunciat el primer cas de la Covid-19 a la població ebrenca. 

 

El comitè d'urgència de Camarles es va reunir el dimarts amb el cap de la Policia Local després de la confirmació  de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre d'un possible cas positiu al municipi. Aquest es va confirmar durant el dia d'ahir, entre tots els casos confirmats al territori. Es tracta d'un home de 81 anys que està confinat a casa seva.

 

 

L’alcalde de Camarles, Josep Antoni Navarro ha insistit que s'han d'extremar més les prevencions i que el municipi es confini a casa seva i sols sortir quan sigui estrictament necessari. Per aquest motiu, s'intensificaran els controls policials per evitar desplaçaments no justificats.

 

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre