Diversos detinguts per robatori amb força a les Terres de l'Ebre

Tres joves de 19 i 22 anys van ser detinguts a Tortosa i Deltebre

La darrera setmana, els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir en dos robatoris que es van produïr a la comarca del Baix Ebre, a les Terres de l'Ebre. Així, dilluns 17 de desembre, els agents van arrestar un noi de 19 anys que havia robat dos anells d’or de l’interior d’un domicili de Tortosa i els havia venut en un botiga de compravenda d’or. La policia va comprovar que el lladre havia fet creure a la venedora que les joies eren seves i que havia falsificat un document.

D’altra banda, dijous passat l’avís d’un veí va permetre detenir dos joves que  acabaven de trencar una finestra per entrar a robar a un domicili de Deltebre. Els lladres, que tenen 19 i 22 anys, acumulen una desena d’antecedents policials entre tots dos.

El sagrari de l'església de Sant Antoni de Pàdua d'Ulldecona, recuperat pels Mossos.
El sagrari de l'església de Sant Antoni de Pàdua d'Ulldecona, recuperat pels Mossos d'Esquadra. | cedida

Detingut per robar el sagrari de l'església

També a les Terres de l'Ebre, el passat dilluns 17 de desembre, un home de 50 anys i veí de La Sénia, va ser detingut com a presumpte autor de dos robatoris amb força a Ulldecona, al Montsià.

Segons fonts policials, dimarts 11 de desembre,  el lladre va entrar a l'església parroquial Sant Antoni de Pàdua d'Ulldecona, on va accedir trencant el vidre d'una finestra; i un cop dins, es va emportar el sagrari de l'església. El mateix dia, l'autor dels fets  també va entrar al Centre Cívic dels Valentins, a la mateixa localitat, però no ha transcendit que robés res de valor en aquest equipament municipal.

A hores d'ara, el sagrari ha estat retornat a l'església i el lladre, que ja tenia antecedents per delictes similars, es troba  en llibertat a l'espera de comparèixer davant del jutge.