La Guàrdia Civil desmantella una gran plantació de marihuana a Alcanar

La investigació es va iniciar després que els veïns advertissin de la forta olor que sortia de l'immoble
La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Alcanar | ACN

 

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació interior amb 322 plantes de marihuana i ha intervingut prop de quatre quilos de cabdells en un habitatge unifamiliar d’Alcanar (Montsià). Els agents també han detingut l’encarregat de la plantació, el qual s’havia desfet del mobiliari de l’habitatge i hi havia instal·lat armaris de cultiu individuals per a diferents varietats. La investigació va començar al gener després que els veïns de la urbanització advertissin l’olor característica d’aquest tipus de plantes. L’immoble feia dos anys que estava llogat a una persona resident a Rússia.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Dijous passat la Guàrdia Civil va engegar l’operatiu i va entrar a l’immoble, on hi va trobar una persona diferent al titular del contracte de lloguer. L’individu, un veí d’Alcanar Platja de 50 anys i nacionalitat russa, va quedar detingut pels presumptes delictes de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric. Després de prestar declaració en dependències policials, va quedar en llibertat i a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta.

 

 

 

 

 

300 metres quadrats adaptats al cultiu

La casa, d’una sola planta i amb una superfície útil de 300 metres quadrats, s’havia adaptat totalment per al cultiu rotacional de marihuana amb l’excepció de la cuina. L’inquilí havia retirat tot el mobiliari de la casa i l’havia substituït per armaris de cultiu en la majoria d’estances. Una de les habitacions s’havia reservat per manipular i assecar la droga, que després es venia a tercers.

 

La intervenció policial doncs, ha suposat la intervenció de les 322 plantes, 3.800 grams de marihuana seca preparada per a la distribució, una bàscula de precisió i material divers per al cultiu i la venda d'aquesta substància.

 

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Alcanar | ACN

 

 

Et pot interessar