Crema una zona de vegetació a Ulldecona, a tocar de la carretera TP-3311

Els Bombers han controlat els dos focus de l'incendi
Imatge dels Bombers treballant en l'incendi d'aquest dimecres a Ulldecona | cedida bombers

 

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dimecres, 8 de maig, per un incendi a les Terres de l'Ebre. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, es tracta d'una zona de vegetació a Ulldecona propera a la carretera TP-3311, a l'altura del punt quilomètric número 13, afectada per les flames El foc s'ha declarat al voltant de les cinc de la tarda, i els Bombers han activat tres vehicles per tal de dur a terme les tasques d'extinció.

 

El foc, proper a la carretera, tenia dos focus que cremaven alhora en aquest punt de la comarca del Montsià. Al voltant d'un quart de vuit, els Bombers han donat per controlats el perímetre dels dos focus. A continuació, els bombers han remullat la superfície afectada per tal d'evitar que el foc revifi. En total, haurien cremat uns 8.000 metres quadrats de vegetació. 

 

El foc no ha provocat problemes de trànsit a les vies properes. De la mateixa manera, tampoc hi ha hagut cap persona ferida, ni per cremades ni per intoxicació de fum. Tampoc hi ha hagut danys materials, més enllà de la crema de plantes i matolls.  

 

També et pot interessar