ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

El Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc tanquen la «millor» edició amb un 15% més de visitants

Els organitzadors treballaran amb el gremi de llibreters per acostar els títols dels espectacles literaris
El Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc tanquen la «millor» edició amb un 15% més de visitants | ACN

 

La 12a edició del Litterarum, la Fira d'Espectacles Literaris i la 16a edició de la Fira del Llibre Ebrenc han tancat aquest diumenge amb un 15% més de visitants, superant les 4.500 persones durant els quatre dies de certamen. La gran majoria dels espectacles literaris han aplegat un centenar de persones de públic de mitjana.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Més de 4.500 persones en aquesta edició

El director Litterarum, Albert Pujol, ha afirmat que «serà la millor edició» perquè han aconseguit «el gran objectiu, que la gent participi del màxim nombre d'activitats i han arribat a gent de fora». Pel que fa a la venda de llibres, també estimen un augment d'entre un 10% i un 12% respecte a l'any anterior, que han recordat que ja va ser de «rècord». Els organitzadors consideren que el Premi Nacional de Cultura hi ha contribuït i apunten que treballaran amb el gremi de llibreters de cara a la propera edició per oferir els llibres dels autors que es representen en els espectacles literaris.

Els organitzadors treballaran amb el gremi de llibreters per acostar els títols dels espectacles literaris | ACN