Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Seguiu en directe la jornada electoral al Camp de Tarragona

'Litterarum Móra d'Ebre' celebra el Premi Nacional de Cultura amb un concert «literari» de Mishima

El mateix cap de setmana, el grup de pop-rock Obeses i el poeta Jaume Coll participaran en la quarta edició de la residència artística
David Carabén, de Mishima | LleidaDiari.cat

 

 

La fira d’espectacles 'Litterarum Móra d'Ebre' celebrarà el Premi Nacional de Cultura que el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) li atorgarà el juliol vinent amb un concert «literari» del grup barceloní Mishima. Serà el dissabte 13 d'abril a La Llanterna Teatre de Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre. El jurat, que ha reconegut «un espai on conflueixen literatura i espectacle en totes les seves disciplines, des de les arts escèniques fins a les musicals, prenent com a eix la llengua catalana», va anunciar la decisió el 20 de març.

 

L’esdeveniment inclourà la presentació dels cartells de l'edició 2019 de 'Litterarum Móra d'Ebre' i de la 'Fira del Llibre Ebrenc', que se celebraran el cap de setmana del 30 de maig al 2 de juny. El disseny dels cartells ha anat a càrrec de l'il·lustrador de Roquetes Ignasi Blanch.

 

 

Obeses i Jaume Coll, a Móra d'Ebre

D’altra banda, el divendres 12 d'abril el grup pop-rock Obeses i el poeta Jaume Coll encetaran la residència artística 2019, que durarà fins al 14 d'abril i que facilitarà entre els artistes l'intercanvi creatiu per produir un espectacle literari exclusiu per a 'Litterarum Móra d'Ebre'. El resultat final el presentarà el divendres 31 de maig en el marc de la fira d'espectacles literaris a la Llibreria Bassa, en una proposta de petit format per a programadors i públic convidat.

 

 

 

També et pot interessar:

Comentaris