'Litterarum Móra d'Ebre' celebra el Premi Nacional de Cultura amb un concert «literari» de Mishima

El mateix cap de setmana, el grup de pop-rock Obeses i el poeta Jaume Coll participaran en la quarta edició de la residència artística
David Carabén, de Mishima | LleidaDiari.cat

 

 

La fira d’espectacles 'Litterarum Móra d'Ebre' celebrarà el Premi Nacional de Cultura que el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) li atorgarà el juliol vinent amb un concert «literari» del grup barceloní Mishima. Serà el dissabte 13 d'abril a La Llanterna Teatre de Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre. El jurat, que ha reconegut «un espai on conflueixen literatura i espectacle en totes les seves disciplines, des de les arts escèniques fins a les musicals, prenent com a eix la llengua catalana», va anunciar la decisió el 20 de març.

 

L’esdeveniment inclourà la presentació dels cartells de l'edició 2019 de 'Litterarum Móra d'Ebre' i de la 'Fira del Llibre Ebrenc', que se celebraran el cap de setmana del 30 de maig al 2 de juny. El disseny dels cartells ha anat a càrrec de l'il·lustrador de Roquetes Ignasi Blanch.

 

 

Obeses i Jaume Coll, a Móra d'Ebre

D’altra banda, el divendres 12 d'abril el grup pop-rock Obeses i el poeta Jaume Coll encetaran la residència artística 2019, que durarà fins al 14 d'abril i que facilitarà entre els artistes l'intercanvi creatiu per produir un espectacle literari exclusiu per a 'Litterarum Móra d'Ebre'. El resultat final el presentarà el divendres 31 de maig en el marc de la fira d'espectacles literaris a la Llibreria Bassa, en una proposta de petit format per a programadors i públic convidat.

 

 

 

També et pot interessar: