ÚLTIMA HORA

Més de 800 casos de coronavirus i 59 morts a Tarragona

URGENT

Fuita d'oli sense ferits al polígon químic Sud de Tarragona

Més persones detingudes al Montsià per la desaparició d'una noia

La Guàrdia civil va fer més escorcolls a cases d'Ulldecona | Un dels detinguts és de la Sènia
Més detinguts per la desaparició de la noia d'origen moldau | Twitter (@mossos)

 

Els agents de la Guàrdia Civil han detingut més persones com a sospitoses de la desaparició de la noia al municipi de Vinaròs. Ahir, dissabte 6 d'abril els agents van portar a cap diversos escorcolls una operació desenvolupada amb motiu de la desaparició d'una noia el passat febrer. Els agents van registrar diversos habitatges tant d'Ulldecona com de Vinaròs i com a resultes, van detenir a més persones.

 

Detenen més persones per la desaparició de la noia

Segons informa el Diari de Tarragona, la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló segueix en vies d'investigació del cas de la jove d'origen moldau desapareguda. Durant la jornada d'ahir van detenir a més persones sospitoses d'estar implicades amb el cas. Els agents van fer els registres a Ulldecona i a Vinaròs, les dues ubicacions relacionades amb la investigació.

 

Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil detenint a una persona | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Civil deté un home de la Sénia

Un dels homes detinguts ahir, segons explica el Diari de Tarragona, és de la Sénia i va comprar un mòbil de segona mà que resultava ser el telèfon de la jove que ha desaparegut. Per aquesta investigació s'han desplaçat agents oficials de criminalística de Madrid per investigar la desaparició de la jove.

 

Quan es va qüestionar al delegat del Govern a València, Juan Carlos Fulgencio, sobre aquest cas en un acte del PSPV a Alacant, va manifestar que «es continua buscant a la dona» desapareguda i que «no es descarta cap hipòtesi». Encara que el cas està sota secret de sumari, la Guàrdia Civil ha confirmat que estan treballant sobre la desaparició d'aquesta noia, i de moment el detingut i principal sospitós és la seva parella.

 

La seva parella, principal sospitós del cas

Divendres dia 5 d'abril, es va procedir a la detenció de la parella de la noia desapareguda. La detenció va tenir lloc al municipi d'Ulldecona, ja que el detingut es trobava allà en aquell moment. El noi, també d'origen moldau, és el principal sospitós del cas.

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre