EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

El 'Cupó Diari' de l'ONCE reparteix 35.000 euros a Móra d'Ebre

Vicente Moliner és l'agent venedor que ha dut la sort al poble de la Ribera d'Ebre
Imatge d'arxiu del 'Cupó Diari' de l'ONCE | Cedida

 

 

Móra d’Ebre està d’enhorabona. El 'Cupó Diari' de l’ONCE ha repartit al municipi un premi de 35.000 euros.

 

Vicente Moliner Ruiz, agent venedor dels jocs responsables de l’organització, és la persona que ha dut la fortuna al poble, a través del seu quiosc situat a l’avinguda de les Comarques Catalanes.

 

TPV amb un número personalitzat

Moliner va vendre un cupó electrònic a través del sistema TPV, Terminal Punt de Venda, premiat amb 35.000 euros. Amb aquest dispositiu, el client pot escollir, exactament i a l’instant, el número que més li agradi.

 

 

 

L'ONCE presta serveis a 805 afiliats a Tarragona

El municipi de Móra d’Ebre, a la comarca de la Ribera d’Ebre, pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, una branca de l’entitat que dóna serveis personalitzats a 805 afiliats i afiliades, i que compta amb una xarxa de 179 agents venedors dels productes de joc de l’organisme.

 

Precisament, el 'Cupó Diari' de l’ONCE ofereix, per un euro i mig, fins a cinquanta-cinc premis de 35.000 euros, si s’encerten les cinc xifres. Per mig euro més, els usuaris també poden jugar a la sèrie i guanyar 'La Paga', un sou de 3.000 euros al mes durant vint-i-cinc anys, i que s’afegeix al gran premi de 35.000.

 

20.000 venedors arreu del territori

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen a través dels 20.000 venedors que l'organització té arreu del territori espanyol. Més enllà d'aquests punts de venda, els clients també poden comprar els seus números mitjançant la web oficial de joc de l'ONCE i d'altres establiments autoritzats.

 

A Catalunya, són més de 10.000 els afiliats a l'organisme, i el col·lectiu de l'ONCE i la seva fundació superen ja les 15.000 persones. El 'Cupó Diari', per la seva part, dóna feina a gairebé 3.000 persones.

 

 

Et pot interessar:

Més notícies de la categoria Terres de l'Ebre