Un tren de Renfe per la neu

Suspesa la circulació de trens de l'R15 entre Reus i Riba-roja d'Ebre

També es mantenen sense servei les línies R13 i R14 entre Lleida i La Plana-Picamoixons

ACTUALITZACIÓ 9/1/2021 a les 17.40 hores

El temporal no afluixa a les Terres de l'Ebre ni al Priorat i, finalment, Renfe ha decidit suspendre la circulació de la línia R15 entre Reus i Riba-roja d'Ebre, quan en un principi només estava tancada entre Móra la Nova i l'altre municipi de la Ribera d'Ebre.

Renfe està informant a tots els viatgers afectats per SMS i e-mail la suspensió del servei, donant l’opció de canvi o devolució integra de l’import del bitllet.

NOTÍCIA 9/1/2021 a les 15.33 hores

La circulació de trens de l'R15  entre Móra la Nova i Riba-roja d'Ebre està suspesa  des del migdia pel temporal de neu, així com el servei de les línies R13 i R14 entre Lleida i La Plana-Picamoixons.

D'altra banda, tampoc circulen els trens de l'AVE ni de Llarga Distància des de Barcelona cap a Madrid, el sud i el nord peninsular a causa de la situació meteorològica atmosfèrica a Calatayud i a Saragossa.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Afectacions a les carreteres tarragonines

La borrasca Filomena està causant estralls a les comarques de Tarragona. A part de les boniques imatges de postal que ens deixa la neu emblanquint els nostres paisatges, les carreteres s'estan veient perjudicades i n'hi ha algunes al territori que han hagut de ser tallades al trànsit.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, la neu talla sis carreteres aquest dissabte i obliga a circular amb cadenes en gairebé una vintena de vies. A la demarcació hi ha tallada la C-44 entre Vandellòs i Tivissa; la TV-3022 entre el Perelló i Rasquera; i l'N-420 entre Caseres i Bot.

A la demarcació de Tarragona, cal portar equipaments en sis carreteres, entre les quals destaquen l'N-240 entre Caseres i Gandesa i la C-12 entre Amposta i Vilanova de Meià.