Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ATENCIÓ

Tanquen l'aixeta a algunes seccions de l'hospital de Reus per una infecció de legionel·la

Les Terres de l'Ebre acolliran el darrer Fòrum d'Ocupació de la URV d'aquest 2019

La jornada se celebrarà el pròxim 8 de maig al Campus ubicat a Tortosa
El Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili acollirà el darrer Fòrum d'Ocupació | Cedida
 

La Universitat Rovira i Virgili (URV) celebra la darrera jornada del Fòrum d'Ocupació el pròxim 8 de maig. Aquesta serà acollida pel Campus de les Terres de l'Ebre, situat a Tortosa, tancant així un cicle de jornades a tots els territoris on la URV té Facultats. Enguany ja se n'han celebrat tres, acollides al Campus Bellisens de Reus, al Campus de Vila-Seca i al Campus Sescelades de Tarragona.

 

La jornada està dirigida a tots els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili i a tots aquells que es troben en estat de recerca laboral. El Fòrum d'Ocupació té com a finalitat facilitar la integració en el mercat laboral, oferint la possibilitat de mantenir un primer contacte amb els departaments de recursos humans de grans empreses de manera fàcil i directa.

 

Així doncs, tots els interessats podreu donar el vostre currículum en mà a les empreses assistents, rebre orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats, assessorar-vos sobre les diverses tipologies de proves de selecció i conèixer a professionals qualificats, entre d'altres. A més, podreu gaudir de dos torns d'atenció als estands, al matí d'11.00 a 13.00 hores, i a la tarda de 15.30 a 17.30 hores.

El Fòrum d'Ocupació comptarà amb dos torns d'atenció als estands | Cedida

 

El programa del Fòrum d'Ocupació 2019 de les Terres de l'Ebre

— 9.00 a 10.00 hores. 'La importància de les competències transversals en el món laboral'. Taller impartit per professionals de l'empresa ADECO (inscripció obligatòria).

— 6.30 a 10.10 hoes. 'Frenant la fuga de coneixement'. Xerrada a càrrec de professionals de la Fundació Plataforma Educativa (inscripció obligatòria).

— 10.00 a 10.30 hores. 'Diferencia't. Com destacar a un procés de selecció'. Taller impartit per Romina Rótulo i Paco Gómez, tècnics d'ocupació laboral del CFO - Ajuntament de Tortosa (inscripció obligatòria).

— 10.30 a 11.00 hores. Acte d'inauguració del VII Fòrum d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre - Aula Magna.

— 11.00 a 13.00 hores. Atenció als estands.

— 11.00 a 13.00 hores. Espai de Captació de talent (estudiants i alumni amb discapacitat). Presentació, entrevistes i recollida de CV a càrrec de professionals del programa INSERTA de la Fundació ONCE - Aula 118.

— 11.30 a 12.30 hores. 'Cinc claus per a una presentació efectiva'. Taller sobre presentació TFG, a càrrec de la Sra. Mayte Galiana i el Sr. Marcel Genestar, socis de PNL Plus, consultors de formació i professors acreditats de Programació Neuro-Lingüística (inscripció obligatòria).

— 12.00 a 13.00 hores. 'La carrera investigadora'. Xerrada a càrrec del vicerrector de Recerca i Planificació Científica de la URV, Francesc Díaz (inscripció obligatòria).

—12.30 a 13.00 hores. 'Coneix els avantatges de col·legiar-te per a la teva carrera professional'. Xerrada impartida pel Sr. Miquel Àngel Fuster, president de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

— 13.00 a 13.30 hores. 'Economia de reptes'. Conferència impartida pel Sr. Pere Condom, director del Programa Catalunya Emprèn.

— 13.30 a 14.00 hores. 'Emprendre a través de l'esport. Conferència adreçada a les empreses, impartida per la Sra. Marta Cot Cantó, Project Manager a Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) i atleta internacional - Aula Magna. Presentació a càrrec del Sr. Francesc Minguell, gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa.

— 14.00 a 15.30 hores. Dinar de treball.

— 15.10 a 15.30 hores. 'Com invertir en startups pot ajudar a la meva empresa'. Xerrada adreçada a les empreses, a càrrec del Dr. Jordi Andreu, professor de finances de la URV i Business Angel.

— 15.30 a 17.30 hores. Atenció als estands.

— 15.30 a 16.00 hores. Sessió informativa adreçada a les empreses de la Borsa de Treball de la Facultat d'Economia i Empresa - Aula 113.

— 15.30 a 16.30 hores. Espai d'emprenedoria: 'Taller d'acceleració de projectes empresarials'. Taller impartit per la Sra. Vanessa Troncho, consultora empresarial (inscripció obligatòria).

— 16.30  17.00 hores. 'La necessitat de mà d'obra qualificada en el sector de les instal·lacions i manteniments a les Terres de l'Ebre'. Xerrada a càrrec del Sr. Ramon Also, director tècnic de les empreses Also Casals i Ferros Coll de l'Alba.

Comentaris