Les Terres de l'Ebre acolliran el darrer Fòrum d'Ocupació de la URV d'aquest 2019

La jornada se celebrarà el pròxim 8 de maig al Campus ubicat a Tortosa
El Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili acollirà el darrer Fòrum d'Ocupació | Cedida
 

La Universitat Rovira i Virgili (URV) celebra la darrera jornada del Fòrum d'Ocupació el pròxim 8 de maig. Aquesta serà acollida pel Campus de les Terres de l'Ebre, situat a Tortosa, tancant així un cicle de jornades a tots els territoris on la URV té Facultats. Enguany ja se n'han celebrat tres, acollides al Campus Bellisens de Reus, al Campus de Vila-Seca i al Campus Sescelades de Tarragona.

 

La jornada està dirigida a tots els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili i a tots aquells que es troben en estat de recerca laboral. El Fòrum d'Ocupació té com a finalitat facilitar la integració en el mercat laboral, oferint la possibilitat de mantenir un primer contacte amb els departaments de recursos humans de grans empreses de manera fàcil i directa.

 

Així doncs, tots els interessats podreu donar el vostre currículum en mà a les empreses assistents, rebre orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats, assessorar-vos sobre les diverses tipologies de proves de selecció i conèixer a professionals qualificats, entre d'altres. A més, podreu gaudir de dos torns d'atenció als estands, al matí d'11.00 a 13.00 hores, i a la tarda de 15.30 a 17.30 hores.

El Fòrum d'Ocupació comptarà amb dos torns d'atenció als estands | Cedida

 

El programa del Fòrum d'Ocupació 2019 de les Terres de l'Ebre

— 9.00 a 10.00 hores. 'La importància de les competències transversals en el món laboral'. Taller impartit per professionals de l'empresa ADECO (inscripció obligatòria).

— 6.30 a 10.10 hoes. 'Frenant la fuga de coneixement'. Xerrada a càrrec de professionals de la Fundació Plataforma Educativa (inscripció obligatòria).

— 10.00 a 10.30 hores. 'Diferencia't. Com destacar a un procés de selecció'. Taller impartit per Romina Rótulo i Paco Gómez, tècnics d'ocupació laboral del CFO - Ajuntament de Tortosa (inscripció obligatòria).

— 10.30 a 11.00 hores. Acte d'inauguració del VII Fòrum d'Ocupació per a la captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre - Aula Magna.

— 11.00 a 13.00 hores. Atenció als estands.

— 11.00 a 13.00 hores. Espai de Captació de talent (estudiants i alumni amb discapacitat). Presentació, entrevistes i recollida de CV a càrrec de professionals del programa INSERTA de la Fundació ONCE - Aula 118.

— 11.30 a 12.30 hores. 'Cinc claus per a una presentació efectiva'. Taller sobre presentació TFG, a càrrec de la Sra. Mayte Galiana i el Sr. Marcel Genestar, socis de PNL Plus, consultors de formació i professors acreditats de Programació Neuro-Lingüística (inscripció obligatòria).

— 12.00 a 13.00 hores. 'La carrera investigadora'. Xerrada a càrrec del vicerrector de Recerca i Planificació Científica de la URV, Francesc Díaz (inscripció obligatòria).

—12.30 a 13.00 hores. 'Coneix els avantatges de col·legiar-te per a la teva carrera professional'. Xerrada impartida pel Sr. Miquel Àngel Fuster, president de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

— 13.00 a 13.30 hores. 'Economia de reptes'. Conferència impartida pel Sr. Pere Condom, director del Programa Catalunya Emprèn.

— 13.30 a 14.00 hores. 'Emprendre a través de l'esport. Conferència adreçada a les empreses, impartida per la Sra. Marta Cot Cantó, Project Manager a Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) i atleta internacional - Aula Magna. Presentació a càrrec del Sr. Francesc Minguell, gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa.

— 14.00 a 15.30 hores. Dinar de treball.

— 15.10 a 15.30 hores. 'Com invertir en startups pot ajudar a la meva empresa'. Xerrada adreçada a les empreses, a càrrec del Dr. Jordi Andreu, professor de finances de la URV i Business Angel.

— 15.30 a 17.30 hores. Atenció als estands.

— 15.30 a 16.00 hores. Sessió informativa adreçada a les empreses de la Borsa de Treball de la Facultat d'Economia i Empresa - Aula 113.

— 15.30 a 16.30 hores. Espai d'emprenedoria: 'Taller d'acceleració de projectes empresarials'. Taller impartit per la Sra. Vanessa Troncho, consultora empresarial (inscripció obligatòria).

— 16.30  17.00 hores. 'La necessitat de mà d'obra qualificada en el sector de les instal·lacions i manteniments a les Terres de l'Ebre'. Xerrada a càrrec del Sr. Ramon Also, director tècnic de les empreses Also Casals i Ferros Coll de l'Alba.