Tres detinguts per possessió de cocaïna a Amposta

La Policia Local d'Amposta estava duent a terme un control de trànsit ordinari
Imatge de les bosses amb cocaïna decomissades als detinguts a Amposta. | Policia Local d'Amposta

 

La Policia Local d'Amposta ha detingut aquest dilluns, 1 d'octubre, tres persones, dos homes i una dona de 20, 28 i 24 anys, per possessió de droga en un control de trànsit ordinari. Durant el control, els ocupants del cotxe, tres persones, van aixecar la sospita dels agents de la policia municipal, ja que de l'interior del vehicle es desprenia una forta olor de marihuana. Així doncs, els agents van procedir a fer un registre del cotxe, en el qual es va decomissar als tres detinguts un total de 57 grams de cocaïna. 

 

Els tres detinguts són un veí d'Amposta de 24 anys, una noia de 20 anys de nacionalitat romanesa i veïna d'Alcanyís (Terol), i la seva parella, un noi de 28 anys de nacionalitat colombiana i també veí d'Alcanyís. La Policia Local d'Amposta sospita que la parella que viatjava en el cotxe s'havia desplaçat a Amposta per proveir-se de droga. 

 

Decomissades gairebé 400 plantes de marihuana a Tortosa

Fa dues setmanes també va tenir lloc a les Terres de l'Ebre una operació policial que va acabar amb el decomís de drogues. A mitjans de setembre la Policia Local de Tortosa va decomissar gairebé 400 plantes en una finca del barri de Sant Llàtzer. Les plantes pesaven un total de 265 quilos i es van trobar en una finca on també hi havia material per al seu cultiu, un sistema per regar-les i també dipòsits d'aigua. 

 

La investigació va començar gràcies a l'alerta d'un veí de la zona, que va denunciar que habitualment se sentia una forta olor de marihuana. En el marc de l'operació hi va haver la detenció d'un home de 36 anys i de nacionalitat espanyola, que va oposar resistència. L'home acumulava fins a 21 antecedents per delictes greus, com ara atracaments amb arma a bancs.